КАК ДА СИ ПОМАГАМЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: КАК ДА СИ ПОМАГАМЕ

Мнение от Бат Мирче-5кила »

от мен-100-кьде кажете....толко мога.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

ded написа:Хора и съфорумници дайте да измислим начин да се подпомагаме.Да се измисли вариант с GSM номер на който за първоначална регистрация в сайта да се взимат примерно 5 лева за година.Както други сайтове които ако искаш информация се плаща.Да се направи едно д-во с неформална цел за това нещо.Избират се хора точни да ръководят финансите.При тоя брой участващи в сайта парите ще са добри.И ще могат да се организират дарения състезания подпомагане на нуждаещи се колеги и т.н зарибяване на водоеми.Регистрираните потребители също не вярвам да откажат 5 лева.Това е предложението ми сигурно има и такива други но да поръсаждаваме.Ако има дублаж нека дасе изтрие темата.
Брат,следи във форума кога се правят дарения за домове,кога се събират пари за помощ на приятел,кога се събират за зарибяване и се включвай. :wink: Всичко друго е дрън,дрън. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Приятелю ded първо земи си сложи една актуална снимка па после си напиши и актуалко име да се видиме наяве па после ше сабираме пари за каузи аз така я мисла работата,тебе не ти дошло на ум да направиш по горе написаното от мен а си се сетил за дарения .Странно
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Колеги, хайде не го обръщайте на гюронтия, молави съ :!:
Ded си дава някаква идея и я споделя с вас, а вие скачате, като ужилени, като че кой знае какво е станало :!: :?: :roll:
Иначе конкретно на въпроса-подобни идеи и предложения би следвало да бъдат отнасяни директно до "барутния човек" и "фиксиращия човек", те са хората който имат думата за подобни неща!Капиш! :smt025
п.п. Колега Ганчев, има една тема "Презентация на съфорумци", където ded се е представил, както се е представил и в други форуми, но хич не от значение, дали някой се е представил с името си, или не, за да сподели някаква идея която му е хрумнала, и в която влага добри намерения, все пак....;)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Жечев,идеята на колегата е много хубава,но само ще остане като идея.Не можахме да накараме всички регнати да се подпишат само за петицията,камо ли да отидат до банката и да преведът някой лев. :lol: :lol: :twisted: :twisted: Първоначалната идея и на комунизма е била хубава(прекалено хубава за да стане реалност) :lol: :lol: Само си помислете ако всички българи внасят по едно левче всеки месец за сираците и болните хора.То живота на тези хора ще се промени корено,но,но,но и т.н.Много мечти :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

ОК колега ама нали се сещаш че това са безплодни идеи които нямат реализация ,ами че то аз ако съм член на 5 форума и на секаде ми изкат по 5 лева да се регна отделно на работа има доброволно препоръчително дарение ,подпомагане на некъв спортен клуб /пак не задължително ама препоръчително/подпомагане за децата на загинали колеги/за което съм най - съгласен и ги давам с удоволствие 5те лева дано само отиват за тях /и още тем подобни , ми то за мойто дете не останаха бе братче тряя праим и кампания да го подпомагаме горкото .Дано не се налага и да пази господ от беди ама като се наложи нещо както стана скоро в колегада от Димитровград мисля че беше, Делев кадето съобщи за случая ,които има възможност помага които няма,няма ама аман вече от тез незадължителни ама наложителни подпомагания секи те дръпа за кинти пък от каде ги намираш никои не пита .ше зем а да се изтреща у земята вече то няма такава държава мамка и .Ето аз си разпродавам пръчки и макари на цени доста по ниски от които съм ги взел щот имам нужда ама никои не ме пита
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

числото пет(5) много ми хареса като пример :)сетих се и за една случка....на един другар сме на жена му на вилата..седим-пушим и пием,а той мькне некви саксии..елате,вика,помогнете...ей са,викаме...ей са....премькна си саксиите и ние му викаме-Василе..да вземем нещо да ти помогнем?ааа,вика,за сега нема нужда...ма,ако нещо има да се вьрши-ще ви имам предвид...аааа,казваме му ние-винаги на твое разположение-нема в беда да се оставяме де :D :D :D :D та нещо такова :ANAL:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Абе не е баш тъй ама както и да е.Тези5 лева колко пъти в годината ше ги даваш /един /или повече щото ако е еднократно за какво по напред ше идат,ако се наложи на 4 човека да се помага кво ше праим .Аз не съм против общата кауза и помощ . Но съм ЗА като има конкретен случай дава се сметка и секи си превежда колкото му е на сърце или колкото може да отдели
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Е за това говоря де предполагам на всички ще по лесно да дадат 5 лева на GSM 1път годишно с смс отколкото да се ходи по банки където за превод ще ти вземат още толкова.При 5000 хиляди човека примерно във форума сетете се дали досега са събирани такива суми и това еднократно на година.А как ще се използват парите зависи от нас.Но явно нищо няма да стане за съжаление.
Тоз, който падне в бой той не умира.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

DED,винаги се помага на повик.
Във форума има доста примери за това.
Щом имам намерение да помогна,дигам се от село,отивам в града и си давам лептата.
Който има мерак го прави,без да афишира много с това.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
isianty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от isianty »

Подкрепям! Според мен всеки може да отдели по 5 лева, независимо на колко години е или с какви средства разполага(5 лева са 3 кутии червеи и 1 захранка). А до регистрацията- може да става с СМС, като се получава код, който да се въвежда при регистрацията! :D
FCSH - isianty !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”