Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Места за спининг около София
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Места за спининг около София
Здравейте,
бях пуснал тема в "Къде кълве в момента", но нямаше никакви отзиви, така че моля да ме извините, че се повтарям.
Но се надявам на повече предложения тук ето и текста:
"Здравейте Колеги,
Моля за инфо за подходящи места за спининг около София. Мисля си за реките Искър, Струма, Тополница или Малък Искър.
Моля някой да упъти за подходящи места за булдо и воблери. Целта е речен кефал. Благодаря предварително за инфото. А ако има и хора за съвместен излет можем да измислим нещо:)"
Само да поясня, че ме интересуват конкретни места - пр. моста до село еди кое си или на ххх километра от еди къде си. Иначе ми е ясно, че места има, но имам прекалено малко време да обикалям безцелно по реките да търся място.
Предварително благодаря за отговори и предложения
бях пуснал тема в "Къде кълве в момента", но нямаше никакви отзиви, така че моля да ме извините, че се повтарям.
Но се надявам на повече предложения тук ето и текста:
"Здравейте Колеги,
Моля за инфо за подходящи места за спининг около София. Мисля си за реките Искър, Струма, Тополница или Малък Искър.
Моля някой да упъти за подходящи места за булдо и воблери. Целта е речен кефал. Благодаря предварително за инфото. А ако има и хора за съвместен излет можем да измислим нещо:)"
Само да поясня, че ме интересуват конкретни места - пр. моста до село еди кое си или на ххх километра от еди къде си. Иначе ми е ясно, че места има, но имам прекалено малко време да обикалям безцелно по реките да търся място.
Предварително благодаря за отговори и предложения
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
- maycal
- ще става разбирач
Re: Места за спининг около София
Аз също не съм добре информиран за такива места. Има го и този момент, че ако баш рибарите ти отговорят публично, ще си компрометират местата за риболов, защото там ще се стекат стотици "Vladmir"-овци и " maycal"-овци и ще съсипят положението!....Може би една възможност е като четеш някоя тема за спинингов риболов да питаш някой на лична бележка, ако се "престрашиш" за това!
Успех!

Колеги,
Още се чудя къде да отида и моля за инфо. Как е Искъра около Кокаляне. Става ли за риболов? Някой да има снимки от района да добия поне бегла представа.
Има ли места около Кокаляне? Как е брега около реката, може ли да се ходи спокойно нагоре - надолу по течението на реката?
Предварително благодаря за всякакво инфо.
Още се чудя къде да отида и моля за инфо. Как е Искъра около Кокаляне. Става ли за риболов? Някой да има снимки от района да добия поне бегла представа.
Има ли места около Кокаляне? Как е брега около реката, може ли да се ходи спокойно нагоре - надолу по течението на реката?
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
Е, колеги, ето какво стана тази сутрин с така чакания риболовен излет. Сутринта на ранина бързо кафе и беж на сборния пукт.
Натоварихме се в колата и на мястото на събитието.
След известно лутане намерихме първото подходящо място и риболова започна.
Закачих любимото си Голди и не след дълго:
[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888293[/url]
и о радост - открих сезона
. Имаше целувки, снимки за спомен, обещахме си да се видим пак с него и всеки по живо, по здраво.
Последваха много драки, коприва, бодли и кал докато намерим къде да се помята.
Накрая стигнахме пак до мястото където всичко започна и:
[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888292[/url]
както и товa:
[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888290[/url]
И отново ни изби на топли
, така пак прегръдки и целувки и разбира се обратно в реката.
Междувременно и колегите не си поплюваха:)
[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888291[/url]
Освен това имаше и още двама младежи - на блесна, но те отказаха да застанат пред камера.
И така всичко приключи и притиснати от времето обратно към София.
Това от мен.
Слука на всички.
[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888293[/url]
и о радост - открих сезона

[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888292[/url]
както и товa:
[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888290[/url]
И отново ни изби на топли

[url]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12888291[/url]
Освен това имаше и още двама младежи - на блесна, но те отказаха да застанат пред камера.
Това от мен.
Слука на всички.
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
-
- ще става разбирач
Така май е по добреVladmir написа:Е, колеги, ето какво стана тази сутрин с така чакания риболовен излет. Сутринта на ранина бързо кафе и беж на сборния пукт.
и о радост - открих сезона. Имаше целувки, снимки за спомен, обещахме си да се видим пак с него и всеки по живо, по здраво.
както и товa:
И отново ни изби на топли, така пак прегръдки и целувки и разбира се обратно в реката.
Това от мен.
Слука на всички.

Болки в ръката ми от хвърляне ...

-
- и господ не е толокова добър
Хубав спининг сте спретна ли:smt023
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Та след излета от тази събота, за следващата вече правя планове за следващата да посетя Струма около Невестино.
Някой ходил ли е натам, става ли за спининг? Някой наблюдения или опит?
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
-
- сериозен играч
Става,как да не става,отивай няма да съжалявашVladmir написа:Та след излета от тази събота, за следващата вече правя планове за следващата да посетя Струма около Невестино.

Мерси Колега.НИКИ ДОНЧЕВ написа:Става,как да не става,отивай няма да съжалявашVladmir написа:Та след излета от тази събота, за следващата вече правя планове за следващата да посетя Струма около Невестино.
Някой ходил ли е натам, става ли за спининг? Някой наблюдения или опит?Може да пробваш и Пастух,Бобошево.Успех
Ще ги отбележа като места да посетя тази година.
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
-
- новобранец
Vladmir написа:Колеги,
И аз искам нещо такова, кажете хубави гйолове около софия където кълве, хода на волуяк на гйола от към мрамор ама грам не кълве да му се невиди иначе риба има така съм чувал. Ходех и на патичарника, но ми казаха че сега го е взел някакъв и го е направил платено. Аз искам някъде където не се плаща, нали за това съм си купил билет за да не плащам като ходя на риболов.
Да си кажете мнението за огняново и опицвет за риболова там има ли риба кълве ли и т.н. и не само за там за гйоилове около софия до 20км.?
Благодаря ви!
С Уважение: КГА