Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Йовковци
Модератор: sapuna
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Re: Яз.Йовковци
Пък миналата година видях как двама мрежари даваха риба на двама служители на ИАРА..... 

- Батко Емо
- разбира нещата
Това за природата е вярно,яз.Студена е забранен целият от тази година.Участвам по темата защото имам спомени от това прекрасно място и се надявам да не сме само няколко от форума, та да не ''потане'' от хайвер по пътя от Елена до В.Търново по време на забраната.Надявам се да имам възможност ако не на откриването по-късно да напраим един хубав излет с някои колеги от областта.Дотогава успехи на всички по платените с хубава природа!майсторчето страхил написа:Струва си да се отиде само заради природата,но побързайте докато и нея не са я осрали като язовира.Пазете я чиста,защото положението да забранят много от ръкавите го дължим сами на себеси,няма на кого да се сърдим
![]()

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Като каза 'хайвер' колега се сетих , как две години подред рибата като си хвърляше хайвера и точеха язовира и оставаше на сухо.

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Веселото е , че никой нищо не прави и всеки си прави каквото си иска.bkd написа:Заек,кво му е веселото бе брат

- Батко Емо
- разбира нещата
Поздрави!!!За всички,които обичат риболова няма спирка!!!Имах намерение да открия сезона на два язовира,единия по-далечния бе ''Йовковци'',спряха ме други проблеми,но на всички писали като риболовци,пожелавам на кука и ще се видиме
- на Баювци!При толкова печени риболовци от този край досега не съм прочел нищо сериозно за откриването на сезона или е още много студено!!!
НАа Баювци де
.Някой път и рака е риба!? 

- maranzika
- сериозен играч

Това достатъчно сериозно ли е?

56см(около1,5кг.)на блесна самоделка.
Пък на Баевци е забранено,нали знаеш?

Здрасти Маранзик,
поздравления за щуката и поздравления за блесната - сигурно е голяма тръпката да хванеш на собствена примамка.
Къде е това място че не мога да се ориентирам?
Поздрави.
поздравления за щуката и поздравления за блесната - сигурно е голяма тръпката да хванеш на собствена примамка.
Къде е това място че не мога да се ориентирам?
Поздрави.
- maranzika
- сериозен играч
Имаш ЛС.nas написа: Къде е това място че не мога да се ориентирам?

- Батко Емо
- разбира нещата
Здравейте!За Баевци съм в час благодарение на теб Маранзик
,но спомените са от разрешена зона.Браво за инфото от откриването,от Перник съм, привърженик на риболова на шаран във големи водоеми със всички рискове произтичащи от това.Ще подържаме връзка и при първа възможност ще направиме един бивак на Йовковци,ако сте съгласни
Видиш ли червен голф двойка заповядай
!!!

Утре отивам за 5 дена!Миналата година бяхме за 1 ден хванахме 1 сулка 1,0 кг. 1 шаран 1,5 кг 2 червеноперки 200-300 гр. всичко на пружина!Имаше хора на палатка с много сериозна подготовка!Бяха изкарали сулка,щука,сом,шаран,таранки и червеноперки,но те бяха за дълго и отдавна на това място!Циганите тралят толстолоб под и от моста!
- maranzika
- сериозен играч
Не са цигани!Вервай ми!Всички постоянни рибари по язовира ги познават,ама няма какво да се направи.gvz написа:Циганите тралят толстолоб под и от моста!

Абе тия дето аз ги видях си бяха баш цигани!Черни,миризливи мангали!Спрях на моста да ги видя какво правят!Тралеха юнашката с 3-ки!Гледаха от високото накъде отива толстолоба и тралеха! 

За Йовковци!Бяхме 5 дена на къща в село Шилковци!За 3 дена не ни удари нито веднъж!Пробвахме на царевица,жито,кюспе,пружина,протеинови топчета,торен червей,бял червей абе за каквото се сетите!Нищо!Пълно мъртвило!Хвърляхме на блесни,силиконови рибки,воблери!Нищо!Само дето си скъсах блесните!Язовира е ужасно обрасъл с водорасли и постоянно се закача!Дойдоха още доста рибари за събота и неделя,но докато бяхме там за цял ден нито един удар!Само слънчевки и това е!Успех на останалите рибари!
- Батко Емо
- разбира нещата
Благодарим за инфото,морски.Само слънчаци ли са останали в язовира?