Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

студеното кладенче
Модератор: Кърцата
-
- вече хвърля и на тежко
студеното кладенче
здравеите колеги след няколко часа трагвам за "студеното кладенче"преди раздел се намира ако някои има някакво имфо за там ще ми е от полза. 

Ако си в дупка, престани да копаеш.
Re: студеното кладенче
Нямам много инфо обаче знам че има много ЗМИИ подготви се за тях.Миналата година излизаха малки линчета-повече от това не мога да ти помогна
-
- научил се да хвърля
Миналата година бях там ......много готино язовирче,но май са го взели и него под аренда и неразрешават да се лови.....иначе има огромни риби в него.Лин и едра каракуда има в изобилие.....шарани около 10кг и нагоре
-
- разбира нещата
Колега,пожелавам ти късмет.Ще се радвам ако споделиш как е минал излетът ти ,че и аз съм му хвърлил око .
Проба му е майката!
-
- вече хвърля и на тежко
язовирчето е страшно красиво
обаче местата за риболов са мн ограничени около 5-6 само
нивото от миналата година по това време се е вдигнало с около 1-2 м и рибата пипа мн вяло основно излиза дребна каракуда и черженоперка,на чаревица се обажда по едра .линоветее са се покрили някаде
хванахме само по някои лин за цвят
месните разправяха че като падне водата на края на лятото дава мн лин.патя до там е ужасен
ще пусна няколко снимки утре
и вече никои не го стопанисва
има табели и изоставен фургон,само това е останало от арендаторите

нивото от миналата година по това време се е вдигнало с около 1-2 м и рибата пипа мн вяло основно излиза дребна каракуда и черженоперка,на чаревица се обажда по едра .линоветее са се покрили някаде

месните разправяха че като падне водата на края на лятото дава мн лин.патя до там е ужасен

-
- разбира нещата
Благодарско колега за инфото,с интерес ще чакаме и снимките .Интересува ме местата удобни ли са за палатка и заслужава ли си висенето там няколко дни ,щото чувам противоречиви мнения.
Проба му е майката!
-
- вече хвърля и на тежко
според мен смисал от висене с дни там няма.пробвахме и се оказа безрезолтатно,най добре за един ден,а и рибата понамирисва на тиня така че
иначе има места за палатки и шатри. има и доста КАРЛЕЖИ такаче трябва да се внимава 

-
- разбира нещата
Благодаря ,колега .А кърлежите и в нашия край са голям проблем.
Проба му е майката!
ОТ УТРЕ ЯЗОВИРА ЩЕ СЕ СТОПАНИСВА ,ЩЕ БЪДЕ ПОЧИСТЕН И ЩЕ СЕ НАПРАВЯТ УДОБНИ МЕСТЕНЦА.МЯСТОТО Е МНОГО КРАСИВО,ЩЕ ВИ КАЧА СНИМКИ,ИМА И ДОСТА ЕДРИ РИБОЦИ,НО ВОДАТА НАИСТИНА Е В ПОВЕЧЕ И МАЛКО ЩЕ ГО ИЗПУСНА.
-
- научил се да хвърля
Ти си поредния ентусиаст,който иска да стопанисва този язовир,но и на теб не ти давам много.Много народ за кратко време му се изредихте.Не разбрахте ли накрая че не става за печалбарство.Дано поне да се запазят хубавите риби в него..........Рядко в България има водоем,където диваците (шарани) са около 20тарката.Незнам как става и кой ви дава ,за жълти стотинки да си взимате водоеми с уникална природа и красота в район със статут на резерват,но не си виновен ти,а шибаните копелета отгоре..... ......Добре че реките не се даваха под аренда.........navi72 написа:ОТ УТРЕ ЯЗОВИРА ЩЕ СЕ СТОПАНИСВА ,ЩЕ БЪДЕ ПОЧИСТЕН И ЩЕ СЕ НАПРАВЯТ УДОБНИ МЕСТЕНЦА.МЯСТОТО Е МНОГО КРАСИВО,ЩЕ ВИ КАЧА СНИМКИ,ИМА И ДОСТА ЕДРИ РИБОЦИ,НО ВОДАТА НАИСТИНА Е В ПОВЕЧЕ И МАЛКО ЩЕ ГО ИЗПУСНА.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Нави72, първо добре дошъл във форума ни!
Доколкото разбирам, си решил да се грижиш за този водоем, мога да ти пожелая успех в начинанието ти. НО, както колегата преди мен е писал, ГОРЕЩО АПЕЛИРАМЕ да се запазят уникалните обитатели на това диво място, защото не ние сме ценни за тях, а ТЕ за нас. Дръж се и пази богатството на това място, успех още веднъж!
Доколкото разбирам, си решил да се грижиш за този водоем, мога да ти пожелая успех в начинанието ти. НО, както колегата преди мен е писал, ГОРЕЩО АПЕЛИРАМЕ да се запазят уникалните обитатели на това диво място, защото не ние сме ценни за тях, а ТЕ за нас. Дръж се и пази богатството на това място, успех още веднъж!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Здравейте, колеги! Днес получих инфо, че Студеното кладенче не е бил взет ... Някой може ли да потвърди?
ПС: Ако е вярно, че е взет ... просто незнам, как ще бъде изпуснат (както по-горе твърди наемополучателя). Правен е само един опит за изпускане и едва не е завършил със смъртен случай. За да бъде изпуснат трябва някой да се гмурне под водата и да вдигне шлюза на стената и нали се сещате какво ще направи налягането, когато водата почне да изтича от другата страна...
ПС: Ако е вярно, че е взет ... просто незнам, как ще бъде изпуснат (както по-горе твърди наемополучателя). Правен е само един опит за изпускане и едва не е завършил със смъртен случай. За да бъде изпуснат трябва някой да се гмурне под водата и да вдигне шлюза на стената и нали се сещате какво ще направи налягането, когато водата почне да изтича от другата страна...
-
- научил се да хвърля
Който и да го е взел бързо ше се наиграе..........като всички останали досега 

А дано! Само да не стане така, че когато разбере, че не може да излови рибата да не направи някоя мизерия и да умори всичко живо във водоема 

- stoil kolev
- научил се да хвърля
така правят повечето мислят си едно а вършят друго,уж за малко а го източват до дъно за да уловят всичко.
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.