Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо р.Искър
Модератор: sapuna
инфо р.Искър
някакви отзиви за р.Искър? 

Последно промяна от malin4o на Нед Юни 14, 2009 8:53 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: инфо р.Искър
Егати нахълтването във форума.Поне едно здрасти да беше казал 

Колекционирам лампови радиоприемници
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Събота и неделя на откриването бях на р.Искър към Байкал.Един хвана една мрена над килограм....и по двата бряга пълен провал!!!Имах три приятелски лагера по Искъра,с които постоянно си звъняхме и около тях-народ мнооо,а риба никаква!Срещу нас имаше един помияр,който се скъсваше да лови маломерни морунажи и по два пъти на ден вадеше по 2-3 кила!!!!!Ужас!!!Ако си беше намалил дълбочината малко щеше да извади също толкова уклеи и нямаше да е в нарушение...,ама кат се замисля...и дневната норма надвишава...а бе за трепане е тоя!!!
-
- новобранец
колега каде ще ловиш 

Поправям се !!!Здравейте на всички,смятам до ходя на р.искър около Роман но нямам никаква информация относно условията на реката в момента .
-
- новобранец
марко,каде се бил та не те ведях

- sandy
- ще става разбирач
Колеги, след тези дъждове как е нивото на р. Искър?
Интересувам се от долното и течение ( около Староселци или Ореховица ).
Благодаря.
Интересувам се от долното и течение ( около Староселци или Ореховица ).
Благодаря.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
високо колега и тече кал аз сега заминавам на Дунава там качва но поне не тече боза 

- sandy
- ще става разбирач
Лошо.
Мен това, че реката е мътна не ме притеснява, стига да не е много пълноводна и бърза.
Мен това, че реката е мътна не ме притеснява, стига да не е много пълноводна и бърза.
- sandy
- ще става разбирач
Абе пич, теб не мога да те разбера какъв ти е проблема?NITro`bE написа:високо колега и тече кал аз сега заминавам на Дунава там качва но поне не тече боза
Два пъти тази година питам за нивото и състоянието на р. Искър и 2 пъти от твоя страна получавам лъжи?????????
Първия път беше на откриване и отговора ти беше, като този горе, а реката беше бистра та дори и леко спаднала.
В четвъртък пак ми даваш този отговор, който съм цитирал, а аз отивам в петък, а реката перфектна подчертавам ПЕРФЕКТНА господин NITro`bE.
Почвам да се чудя, дали въобще ходиш по тези места?????? Или май само си чешеш пръстите по клавиатурата.
Като не знаеш нещо, въобще недей и писа!!! Малко ми остана да ми провалиш 2 дневния излет, но добре че си имам едно наум специално за твойте мнения.
Моля те от тук нататък, бъди така добър да не подвеждаш колегите риболовци, защото нали се сещаш, че за няколко часа реката няма да може да спадне пък и да се поизбистри............
Та по темата:
През почивните дни бях на Искъра, както казах по-горе - перфектна за риболов, нормално ниво и съвсем ама съвсем леко замътена, така да се каже чакърлия.
Риба има, но трябва много да се храни.
Лови се главно морунаш, уклей, чат пат по някой костур и някоя таранка.
Морунашите са такива по педя и над педя, като имах и 4 броя над половинка.