Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

С фенер за хищници
Модератор: sapuna
-
- новобранец
С фенер за хищници
Здравейте колеги,
Измъчват ме следните терзания:
1. На каква дълбочина (на какво дъно)е най-ефикасно да се търси според Вас хищника на плувка нощно време. Говоря за щука, бяла риба, сом.
2. Хрумнало ми е да изпробвам следното: понеже нощем около брега започват масово да играят дребни риби като слънчевка, уклей и др. такива и като светнеш с фенер във водата - настават едни скоци и танци та нямам думи.Мисля си дали би довело до успех да оставиш да свети някой по-мощен фенер във водата, като петното да пада на плувката ти, под която стръвта е като тази, коя играе на воля във водоема.
Измъчват ме следните терзания:
1. На каква дълбочина (на какво дъно)е най-ефикасно да се търси според Вас хищника на плувка нощно време. Говоря за щука, бяла риба, сом.
2. Хрумнало ми е да изпробвам следното: понеже нощем около брега започват масово да играят дребни риби като слънчевка, уклей и др. такива и като светнеш с фенер във водата - настават едни скоци и танци та нямам думи.Мисля си дали би довело до успех да оставиш да свети някой по-мощен фенер във водата, като петното да пада на плувката ти, под която стръвта е като тази, коя играе на воля във водоема.
действителноста е вечното наказание за всеки, който се стреми към съвършенство!
- Andrey82
- научил се да хвърля
Re: С фенер за хищници
Колегите ще ти кажат мисля първо, че през ноща е забранено да се лови...
На Текето ми е най-добре 

-
- сериозен играч
Мисля че нощно време е забранено да се лови 
Колегата ме изпревари

Колегата ме изпревари

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Не съм пробвал, щото вечерно време е забранено да се лови, ама си мисля по моя логика де, че би трябвало за бяла риба да има ефект
))

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като гледам колко си незапознат ще те посъветвам приятелски следното - заеби таа работЪ !