яз.Домлян инфо?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

MAFKATA
новобранец
новобранец

яз.Домлян инфо?

Мнение от MAFKATA »

Здравейте колеги нов съм във вашия форум, но видях, че тук има най-много информация и хора които посещават този красив язовир. Решили сме с Вуйчо ми да направим един 3-дневен излет (19,20,21 Юни) и искам да ви помоля за малко информация отностно хубавите места за лагеруване,какво е нивото на водата и какво излиза в момента.

Благоадя предварително :)
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.Домлян инфо?

Мнение от dekata »

Ходил ли си някога? В момента излиза кефал,бабушка,костурчета и маломерни шаранчета.Нивото е долу-горе това
Изображение
Малко надолу,с тенденция към понижаване защото го източват полека.За лагеруване е най-подходящ северният ръкав,за който се минава през с.Горни Домлян.На място ще си изберете местото за риболов и бивак :wink: На този бряг който съм снимал може да се иде само с лодка.И пускайте маломерните шаранчета :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
MAFKATA
новобранец
новобранец

Мнение от MAFKATA »

Благодаря за инфото.Да имаме лодка и обещавам всяко малко средно или голямо шаранче да бъде върното обратно във водата. След като си дойдем ще пусна прясна информация отново Благодаря :)
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

MAFKATA написа: обещавам всяко малко средно или голямо шаранче да бъде върното обратно във водата.
Разчитам на това :wink: Имаш Л.С.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”