яз.Александър Стамболийски ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.Александър Стамболийски ?

Мнение от paceto67 »

майсторчето страхил написа:По края до брега беше пълно с умряла дребна риба :twisted: .
.
Повечето от умрялата дребна риба е таранки около 3см.
На откриването бях четири дена по тези места.Покрай брега беше почерняло от дребните таранки,които стояха в плитката топла вода.
Станах свидетел след преминаването на един скутер с доста висока скорост,и доста близо до брега вълните изхвърлиха на брега доста от дребната риба :evil:
Мисля,че това е една от причините за умрялата риба.
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
sharo1

Мнение от sharo1 »

paceto67 написа:
майсторчето страхил написа:По края до брега беше пълно с умряла дребна риба :twisted: .
.
Повечето от умрялата дребна риба е таранки около 3см.
На откриването бях четири дена по тези места.Покрай брега беше почерняло от дребните таранки,които стояха в плитката топла вода.
Станах свидетел след преминаването на един скутер с доста висока скорост,и доста близо до брега вълните изхвърлиха на брега доста от дребната риба :evil:
Мисля,че това е една от причините за умрялата риба.
Другата причина за измрялата дребна риба е от енергото.По време на забраната имаше измрели и много шаранчета по 1-1,500кг. :smt066 :smt071 :smt067 :smt068
Аватар
bor1slav
новобранец
новобранец

Мнение от bor1slav »

Пуснали са 15000 шаранчета по 70 грама,амури и толстолоб ама не помня каква бройка бяха.
На риболова най-му харесвам ракията ;)
Аватар
doktord
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от doktord »

Заради вятъра не ходих там.Бях на един платен-Малауча се казваше маи.Нищо особенно освен силния вятър.Нищо на дъно.На плувка средни каракуди-250,300гр.А тези от енергото ако ги набарам ще им завра проводника де що има дупка ииии..... ще им пусна тока иииии.....ще ги карам да плуват.Както се казва имам пушка,кон и 3 декара земеделска земя.Да мрът. :axe:
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
Dafo
новобранец
новобранец

Мнение от Dafo »

Здравейте,
предполагам че въпросът ми е глуповат, но не намерих информация в интернет и реших да ви питам вас. Може ли някой да ми каже на яз. Ал. Стамболийски как се лови - плащаш си такса там или е с билет? Защото вторник с един приятел мислиме да идеме до там, но и двамата не сме си извадили още билети и да знаем. Благодаря предварително. Поздрави!
Аватар
mandy73
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mandy73 »

Това не е вашия водоем, по добре си извадете билети, все пак е средата на годината!!!!
Аватар
radogagov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radogagov »

Днес направихме едно излетче на язовира, ловихме на "Градишката скала". Като цяло ситуацията на водоема беше отчайваща, масово колегите се оплакваха, че са хванали по 2 каракуди за цял ден. При нас ситуацията не беше по различна: 3 каракуди, 1 червеноперка и 2-3 кг. костури. Рибките бяха с прилични размери като имаше и добри екземпляри, ловяха се през целия ден на жива рибка на около 2 метра дълбочина.
Изображение Изображение Изображение
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Преди точно 2 седмици ходих на язовира и тогава улових по 5 каракуди,а днес каракудата не се и обажда поне там където аз ловях и правя сравнение от преди 2 седмици до днес нивото е покачено с поне 1,5 м. така че вие си преценявайте...иначе червеноперката си бута на жито! :wink:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

Язовира е доста пълен (20 см има до ,като стигне до Крапешкия мост).Ловят се много дребосъци ,има п....раси .който ловят и прибират смадочета с размерите на уклей по 10 до 15 см.язовира е пълен с тях и ората пълнят яко живарниците ,до година ще питаме дали я има тая риба в язовира,със сомчетата е същото но са по голяма рядкост и с размери от порядъка на 5 15 см. Трагедия е направо.
Изображение
sharo1

Мнение от sharo1 »

дидо написа:Язовира е доста пълен (20 см има до ,като стигне до Крапешкия мост).Ловят се много дребосъци ,има п....раси .който ловят и прибират смадочета с размерите на уклей по 10 до 15 см.язовира е пълен с тях и ората пълнят яко живарниците ,до година ще питаме дали я има тая риба в язовира,със сомчетата е същото но са по голяма рядкост и с размери от порядъка на 5 15 см. Трагедия е направо.
И не само,ловят се и зарибителен матриял-шаранчета по100гр.и амурчета.Не съм видял още,някой от ИАРА или от горското да проверяват живарниците :evil:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Язовира е рая на браконерите.И като връх на всичко немож се обади на ония от ИАРА щото в доста голям участък от язовира няма покритие на GSM -те :evil: .Бях свидетел на това предната седмица :?
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
danielo
новобранец
новобранец

Мнение от danielo »

В събота на купешка замразена царевица(в пакет) излязоха 10-тина добри каракуди на плувка.Мястото-под Кормянско,където вкарват лодките.Кълва в дъжда, като по вечеря се изсили.
Бая едър шаран играе в залятия репей,още се бие що ли?
Изображение
sharo1

Мнение от sharo1 »

danielo написа:В събота на купешка замразена царевица(в пакет) излязоха 10-тина добри каракуди на плувка.Мястото-под Кормянско,където вкарват лодките.Кълва в дъжда, като по вечеря се изсили.
Бая едър шаран играе в залятия репей,още се бие що ли?
Добро инфо за тея от EON.(ЕНЕРГОТО). :axe:
Да не си на щат при тях ве балък :ANAL:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”