Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Малко Шарково
Модератор: sapuna
- ribara_bboy
- новобранец
Яз. Малко Шарково
Чух , че имало някакъв проблем със стената на язовира и бил изпуснат вярно ли е ? Ако е вярно , кога ще го оправят ако някой знае?!?
ами не е вярно това
значи стената си е ок и яз. не е изпуснат пускаха вода но не е изпуснат!!!! през почивните дни е лудница ходи през седмицата
М.Шарково
Относно М.Шарково от язовира беше изпуснато значително количество вода, но поради какви причини не се знае. Две са основните версии "пропукана стена и предстоящият и ремонт" и втората е че "някакъв арендатор на земя, турски бизнесмен имал хиляди декари за напояване и си плащал за водата която му пускали от М.Шарково". Както и да е хубавата новина е че язовира е отново пълен до дупка (информация от 07.07.2006г) , но шарана още не е почнал да взима така интензивно както миналата година по-това време. Дали заради колебанието на водата или хладното начало на лятото не знам, само времето ще покаже!Ако науча нещо ново ще пиша пак...........! НАСЛУКА на всички!

- ribara_bboy
- новобранец
Аз ходих миналия месец. Трябва да си подготвен за хищна риба и предимно за костур. Костура кълве на рибка. Излиза и доста едра каракуда излиза почти на всичко на торен червей на бял червей по големите дърпат и на рибка. Препоръчвам ти да търсиш едно рачило и да си хващап мн малки рибки за риболов с телескоп.Шаран не можахме да изкараме сигурно не сме уцелили ръкава.Наслука 

- ribara_bboy
- новобранец
Ами може да не сме уцелили ръкава все пак язовира е доста голям и има много ръкави и навсякъде се чуваше , че имало шарани по 2-3 кг, но според мен и за костура си струва , защото бързо кълве на рибка и излизат и по-големи.Там , обаче хората от региона хващат само на рибка и чакат всичко включително и шаран.
Re: Яз. Малко Шарково
ehooooooooooo ne e li hodil niakoi na 6arkovo skoro
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss