Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Тец 2,(топлото езеро) яз.Овчарица
Модератор: sapuna
- ventyri
- научил се да хвърля
Тец 2,(топлото езеро) яз.Овчарица
Здравейте колеги!Искам да попитам дали някой има информация,Тец 2,(топлото езеро) яз.Овчарица
Ако искаш да си щастлив един ден напий се.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
- dedeff
- разбира нещата
Re: Тец 2,(топлото езеро) яз.Овчарица
Жегата е убийствена,местата са оскъдни а рибата си взима подобаващо.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Имам инфо за 7 килограмов амур.

-
- научил се да хвърля
Ходих на 9и10.06 - за 2 дена .
Последно промяна от don4o на Пон Авг 31, 2009 10:35 pm, променено общо 1 път.
пиша тук за да не пускам нова тема.дайте съвет къде е по-добре да ида долу до пожарната или по-стената да застана.знам, че това не са най-добрите места(особено за закачките долу до пожарната), но съм намислил да ида за един ден.мисля да си потърся шарко или някой амур както и да пробвам за бяла на дъно на рибка, пък те каракудяците са си задължителни
може да пробвам и монтажа с тапа и пружина за толупи.

Незнанието не е извинение.
според мен е по добре да идеш кам бял кладенец да си захраниш добре с царевица и да чакаш за накои добър амур ние бяхме миналата седмица някаде на средата на топлото и останахме много доволни още като захранихме и почна да калве и то се добри амури и излизат шарани по 2 кгbisqo написа:пиша тук за да не пускам нова тема.дайте съвет къде е по-добре да ида долу до пожарната или по-стената да застана.знам, че това не са най-добрите места(особено за закачките долу до пожарната), но съм намислил да ида за един ден.мисля да си потърся шарко или някой амур както и да пробвам за бяла на дъно на рибка, пък те каракудяците са си задължителниможе да пробвам и монтажа с тапа и пружина за толупи.
колега както написах ще съм само един ден и то само за през деня най-вероятно(от около 5 до вечерта) и за това не мисля да захранвам. мисля само квото сложа в ПВА торбичките 

ами колега виш ми в галерията снимките това са от 9 сутринта до 2 на обед ама разпавахме вадиците и яко хранене аз просто си казвам мнението ти си решавашbisqo написа:колега както написах ще съм само един ден и то само за през деня най-вероятно(от около 5 до вечерта) и за това не мисля да захранвам. мисля само квото сложа в ПВА торбичките

къде ги разпъвхте на отсрешния бряг ли?
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Почти сигурно капо!В най добрия случай-каракуди!bisqo написа:... не мисля да захранвам. мисля само квото сложа в ПВА торбичките

-
- научил се да хвърля
не вярвамsapuna написа:Почти сигурно капо!В най добрия случай-каракуди!bisqo написа:... не мисля да захранвам. мисля само квото сложа в ПВА торбичките

колега модератор на теб вместо наслука и късмет сигурно ти подават една торба царевица
това в кръга на шегата. незабравяй, че наистина си е късмет все пак-добре де 90% късмет 10% от рибаря(мое виждане)

-
- научил се да хвърля
биско,нарамвай смело пръчките и тичай към теца,пък ако имаш късмет може и да направиш работата 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Иска не хранене,ами якоооо хранене...и то по на честичко щото гадните хибриди(сом) са като прахосмукачки 
И да се позова на старата праславянска поговорка"Който често храни,може и да хвани"

И да се позова на старата праславянска поговорка"Който често храни,може и да хвани"

ами направихме шамандура на 80-100 м и там ги разпавахме и постоянно хранехме с царевицаdian написа:къде ги разпъвхте на отсрешния бряг ли?