Няма Приятелство-даже и в този Форум на които вярвах

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Заключено
СЪНДИ

Няма Приятелство-даже и в този Форум на които вярвах

Мнение от СЪНДИ »

За пореден път се уверих,че новите в форума ни игнорират от всякаде.Ако не ми вярвате,проследете темите за 01.06.2009 г.в които съм влизал.Не вярвах на много колеги,но те се оказаха прави.Имена и никове няма да цитирам.Защото може би ще останат за напред във форума,аз бях до ТУК.нО Няма да позволя някакво си "Сливенско героийче"да си прави с мен ташак.Относно луканката и неините вкусови качества.Пледирате,за Благотворителност,а до къде е докарахме със Майката и двете и дечица.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 73#p324911Не е ли грехота? че не правим нищо.А колко "колеги"до тоз момент се хвалеха с новите си придобивки и не им се откъсна даже и едно левече.За тази Майка и двете и дечица.До тази дата от все Сърце сме дали:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 90#p340728Е нека спим спокойно."Дали сме от все сърце"Всеки ще каже Криза е.Едвам свързваме двата края.Еми да отвържем,единият и да направим нещо,за тази Майчица.Нискам да чета цитати,от някой колеги от форума.Относно посрещането на новите на последната майска Софийска среща.Човек с Човек се среща.Колеги.
п.п.Не мислете,че :smt022 Но не подвеждай те хората които държът на ПРИЯТЕЛСТВО И знаят какво е то.
Последно промяна от СЪНДИ на Пон Юни 01, 2009 10:05 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Re: Няма Приятелство-даже и в този Форум на които вярвах

Мнение от dedeff »

Прибързани коментари от твоя страна колега,но не всеки и не на всеки може да се помогне,така че форума за нищо и никой не може да носи отговорност.Поздрави.
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Сънди наспи се братле и утре пиши каквото ще пишеш. :wink:
Изображение
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Не съм сигурен,но сякаш камъка е в моята градинка.СПАМ-темата е създадена за приятелски бъзици,не съм визирал абсолютно никого.А ГЕРОИ в гр.СЛИВЕН-колкото искаш! ПРИЯТНИ СЪНИЩА!
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

drat написа:Сънди наспи се братле и утре пиши каквото ще пишеш. :wink:
drat,Братле не съм в такова състояни :smt015 :smt030 за нещата които споменавам,не са ли действителност. :shock:
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

grandal_331 написа:Не съм сигурен,но сякаш камъка е в моята градинка.СПАМ-темата е създадена за приятелски бъзици,не съм визирал абсолютно никого.А ГЕРОИ в гр.СЛИВЕН-колкото искаш! ПРИЯТНИ СЪНИЩА!
Да ме извиняваш,ама малко не прекли ли със Твойте ТАКА наречени СПАМ-бъзици.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: СЪНДИ, във Форума човече има стотици качествени съфорумци... Има личности с енциклопедични способности и познания, има стотици, които държат на приятелството и стотици, които са се доказали като личности и можем всекидневно да разчитаме един на друг... :roll:
Що си тровиш нервите и палиш. :wink: Та ти си спечелил повече от колкото си загубил само от това че познаваш шепа от тези хора... :idea:

П.п Съвсем скоро ще Ви кажа какво става с моя случай! :wink: доброто е повече от лошото... :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

И мене "куката" от Сливен се опитва да ме ебава с милиционерски бъзици , ама не му се връзвам , щото е СПАМ тема , па и изглежда да е ПИЧ , даже като Марко , че и повече , само тема си няма :wink:
Не се връзвай за глупости , нали не си му дал 5 бона на заем и не те е завлякъл :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

AL KAPONE написа::roll: ... Има личности с енциклопедични способности и познания, ...
БЛАГОДАРЯ ТИ :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Благодаря на Колегите :prayer: :smt023 които ме разбраха.
Моля,модераторите за гума или ключ.
И успехи !!! на всички Ви.Приятели от Форума. :D :wink:
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Това,което прочитам тук не ми харесва вобще!От доста време съм регистриран във форума и от-време на време пиша по някое мнение.Познавам лично 3-ма души от колегите регистрирани тук.На срещи не съм присъствал,но това си е част от характера ми.Та искам да кажа,че по мое мнение хората които са членове ха форума са много точни хора и знаещи въдичари,което за мен е най-важно,но можем да си говорим на всякакви теми(също и да се базикаме).Инициативите,които се предприемат са благородни-който може помага!Спам-темата си е спам тема,може някой да се засегне понякога,но когато към умалителното"Геройче" се постави прилагателно "сливенско",подчертавам сливенско,тогава трябва сами да се досетите защо пиша тези редове.Обичам града си,както вярвам и всички сливналии така, че ако някои има нещо против жителите на Сливен нека първо се запознае с историята на града,после да се запознае с някой сливналия,за да усети специфичния дух на града,аз лично съм си проследол родословието до края на 18-ти век.И съм горд,че съм сливналия.
П.П.Може смисълът,който е вложил Сънди вобще да не такъв и се надявам да е така,но даржа да кажа това :wink:
Последно промяна от dimitar_dv на Вто Юни 02, 2009 8:19 am, променено общо 1 път.
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

СЪНДИ написа:Благодаря на Колегите :prayer: :smt023 които ме разбраха.
Моля,модераторите за гума или ключ.
И успехи !!! на всички Ви.Приятели от Форума. :D :wink:
Не са прави на ущипана булка :wink:
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Нещо не можах да схвана :roll:
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

СЪНДИ написа:Моля,модераторите за гума или ключ.
Тък като темата ще се въздигне отново,уважавам желанието!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Съобщения”