Които се мисли за опитен рибар да каже мнение??????

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Които се мисли за опитен рибар да каже мнение??????

Мнение от Husmen1983 »

От известно време ходя на един язовир в които има шаран, бял амур и толстолоб и малко бяла риба.имало едър шаран няколко по 9-10 кг и други по малки.аз лично съм хващал около 3 кг там.и един които се откачи които беше може би около 5 кг.(да не излъжа) и там ходя само на едно и също място.Въпроса ми такъв как мога да накарам тези големите шарани да обикалят повече на това място което се намирам аз.защото хвърлям 5-6 въдици.С какво да захраня?суха царевица?какво ще кажете ??????даите мнение и аз ще го пробвам.Благодаря предварително.
за сега нямам такъв.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Които се мисли за опитен рибар да каже мнение??????

Мнение от ivan_yo »

Husmen1983 написа:От известно време ходя на един язовир в които има шаран, бял амур и толстолоб и малко бяла риба.имало едър шаран няколко по 9-10 кг и други по малки.аз лично съм хващал около 3 кг там.и един които се откачи които беше може би около 5 кг.(да не излъжа) и там ходя само на едно и също място.Въпроса ми такъв как мога да накарам тези големите шарани да обикалят повече на това място което се намирам аз.защото хвърлям 5-6 въдици.С какво да захраня?суха царевица?какво ще кажете ??????даите мнение и аз ще го пробвам.Благодаря предварително.
само суха царевица, САМО на стара суха ще излъжеш дъртия шаран а опитай и на дребна умъртвена рибка(смачкваш и главата и на куката която е близо до хранилката).Многоеважно и това дали има дребна плевелна рибка във водоема защото едрия шаран при наличието и става хищен :idea: :wink:
ХАЙДЕ НАСЛУКА!!!!!!!!!!!1
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ДА КОЛЕГА

Мнение от Husmen1983 »

във водоема има малка рибка ще пробвам да видим какво ще стане.мерси за предложението.ако има развитие и хвана нещо голямо ще черпя...мерси
за сега нямам такъв.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Husmen1983 написа:...защото хвърлям 5-6 въдици.

много добре...радвам се че не хвърляш 20 примерно... :twisted: :twisted: :twisted:

чудя се знаеш ли колко са разрешените ???
Господ може всичко чада мой !
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

Анатемосания написа:
Husmen1983 написа:...защото хвърлям 5-6 въдици.

много добре...радвам се че не хвърляш 20 примерно... :twisted: :twisted: :twisted:

чудя се знаеш ли колко са разрешените ???
eee 4овека 6а фурли 5-6 въдици,и 6а му изкарате о4ите....!Само не ми казваи,4е ходи6 с 2 дънни на риболов за ниаколко дена! :?
BULGARY
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

gogi1 написа: eee 4овека 6а фурли 5-6 въдици,и 6а му изкарате о4ите....!Само не ми казваи,4е ходи6 с 2 дънни на риболов за ниаколко дена! :?
Ами не с 2 а с 3 те и толкова са разрешени!!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

еееееееееееее той ли е бракониера или онези със стотиците метри мрежи :roll: :lol: И аз понякога съм с повече, нотова не значи нищо . ЖОРО НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ С МОМЧЕТО ЧЕ И ТИ НЕСИ ЧАК ТОЛКОВА ЧИСТ :smt018 Стях(5/6-ТЕ ВЪДИЦИ ЛИ ЩЕ НАНЕСЕ ПАГУБНИТЕ ВРЕДИ ) ПО НАШИТЕ ВОДОЕМИ :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
zariio
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zariio »

doko написа:
gogi1 написа: eee 4овека 6а фурли 5-6 въдици,и 6а му изкарате о4ите....!Само не ми казваи,4е ходи6 с 2 дънни на риболов за ниаколко дена! :?
Ако наистина е така ти си първият човек от който чувам подобно нещо :wink:
Не ме разбирай погрешно ама като си се знаем кви сме говеда българите малко ми е трудно да повярвам че ще заминем някъде за 2-3дни и ще метна само 3 дънни :wink:
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

zariio написа:
doko написа:
Ако наистина е така ти си първият човек от който чувам подобно нещо :wink:
Не ме разбирай погрешно ама като си се знаем кви сме говеда българите малко ми е трудно да повярвам че ще заминем някъде за 2-3дни и ще метна само 3 дънни :wink:
ами аз толкова имам :D :D :D
Аватар
ribara_bboy
новобранец
новобранец

Мнение от ribara_bboy »

Като имате повече въдици да не мислите , че ще хванете повече риба аз с повече от 2 въдици максимум 3 не мога да се оправям. Риба да има другото е лесно!
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

колеги сега виждам

Мнение от Husmen1983 »

чее станало голям лаф с тези мои въдици които съм хвърлил.мога да кажа че на този язовир които ходя плащам 10 лв и човека ми разрешава колкото си искам въдици толкова да хвърлям.и аз не виждам проблем когато го стопаниства да ми разреши да хвърля.например тази събота и неделя ще хвърля седем.несъм бракониер може би са малко примерните рибари като защото ако хвана 20-30 шарана аз взимам само 5 да ям а другите ги пускам обратно.и това ме кара да спа спокоино на леглото вечер.несъм от тези които като хванат 200-300 гр шаран и го прибират.да кажа още нещо за въдиците.пуснах 5 предния пут.1 плувка и 4 на дъно.като 2 от тях бяха на пружина.едната пружина беше с купена захранка спец за пружина а другата сам си я направих като сложих въре additive(tutifrutii).и на двата имах удари.само не разбрах този колега защо се заяде с мен?исках мнение как да хвана по голям шаран а не критики колко въдици съм хвърлил.Благодаря.
за сега нямам такъв.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бати-2 реда требат та да земете да се скарате :oops: както и да е-пробвай,пич на рибе,ама на плувка и другото което е-на ЗЕМЕН червей и без там разните пружини-само 1 кука с долна тежест и точка....а между другото..КЬДЕ е тоя водоем ,бе да еба :wink: П.С.и аз ходя с по 90вьдици,ама верно повече от 2-3не е посилно да се обслужват,а и наш колко ми дреме кво е разрешено и кво не....писна ми от глупости-то като има риба и 1дна ти е достатьчна,като нема....знаеме си всички :wink: не мисля,че от неколко куки в повече трагични ще станат нещата-по скоро от неколко ТЬПАКА в повече....сега пак сьбирах мрьсотии като луд навсекьде-ще взема да поместя неколко снимки та да се разплачете като видите,бати -не бех ходил на язовир искьр от около 2 години и сега като отидох направо щях да припадна-БАТИ КОЧИНАТА<БАТИ ЧУДОТО-предадох се-ама това са други теми...бе "колеги",бе НЕ РЬСЕТЕ БОКЛУЦИ НАСЕКЬДЕ,бе-заааееби
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

ivan_yo написа:ЖОРО НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ С МОМЧЕТО ЧЕ И ТИ НЕСИ ЧАК ТОЛКОВА ЧИСТ
така ли ? ...интересно....я ме осветли ???
да си ме видял да правя нещо ?

чакам да кажеш....

или викаш важна е интригата... :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

хора

Мнение от Husmen1983 »

целта ми да хвърля много въдици е да видя на какво наи много кълве шарана.например 5 въдици.от тях 2 на пружина.като едната е с моя спец разработка смес а другата купешка.1 въдица с 3 куки на суха заревица и една въдица на плочка кюспе.и една плувка.не виждам смисал да се коментира колко въдици ще хвърля.Колегата които каза че е трудно да се справи с 3 въдици мога да му кажа че желанието да хваниш голяма риба наделява над всичко.и моите пружини които съм ги сложил захранката стои мин 90 мин за това няма проблем да ги обслужвам.Исках мнение как да накарам по големите шарани да се въртят около моя регион където ще захраня.които има мнение по тази тема нека да пише.
за сега нямам такъв.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Чета чета и се чудя кои са повече в тоа форум истинските риболовци спазващи закона или бракониерите правещи интерпретации на закона кой как му отърва.Мноо се дразня на хора дето се бият в гърдите като големи защитници на закона и в следващия момент ми обясняват кво толкова е станало като пуснат една сара ,един уклейник 10-15 метра или ловят с десет въдици.Ами да ви кажа разбирачите и с една въдица хващат, а аджамиите слагат десет и като не хванат пускат мрежи или бомби :evil: Ходете на риба за удоволствието а не за да хванете на всяка цена.Такива теми с 5-6 въдици и кво толкова ще ги трия и заключвам :twisted: :evil: :evil:
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”