Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Пръчка TRABUCCO NITROX FX
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Пръчка TRABUCCO NITROX FX
Какво ще кажете за болонезе 4.00м?Пак е подходящ за риболов на леко в язовири нали?
П.П. например това боло е леко като съдя по теглото и мисля, че е добър избор, но ще съм благодарен ако всеки си изкаже мнението. http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =106&click
П.П. например това боло е леко като съдя по теглото и мисля, че е добър избор, но ще съм благодарен ако всеки си изкаже мнението. http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =106&click
...
Последно промяна от Diman на Вто Авг 25, 2009 5:03 am, променено общо 1 път.
На 4 метра си е направо ,като перце.Също добър избор за дребна риба. 

TICA FAN
-
- учете се от него
Много добър избор "цена/качество"
Аз до сега не съм имал оплаквания от Трабуко, като се има в предвид че и целия ми инвернтар- живарник, стол, чанти, раница, калъфи и т.н. е техен и е на десетина години 

-
- научил се да хвърля
Въпроса е дали е лека, а не само качественаIDA написа:Много добър избор "цена/качество"Аз до сега не съм имал оплаквания от Трабуко, като се има в предвид че и целия ми инвернтар- живарник, стол, чанти, раница, калъфи и т.н. е техен и е на десетина години

Нитрокса е уникална пръчка цена-качество,макар че на мене по ми ляга 3ката,използвам я за пикер по реките,за ловене на стръв на пъстърва на планински реки,за непретенциозен риболов и т.н. и т.н.Винаги е с мене,имам и по стария модел,имам ги и двете да имам една резерва.Къса сглобка,лека ,непретенциозна,хубав баланс-любима ми е!