Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Шанса на начинаещия или всичко започва така.
Модератор: dantho.mihov
Re: Шанса на начинаещия или всичко започва така.
точно в целтаsnegk написа:Това е като комара.Винаги начинаещите печелят и после става ад.![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз една такава пьстьрва кепчосах по сьщия начин в РЕКА ДУНАВ....баси-отде се беше взела не знам,ама всичко наскача на момента-гати куриоза

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- и господ не е толокова добър
Да не ви разправям как на Цонево братми с шаранската пръчка и влакно0,40 дърпа платики,една след друга.Аз със тънак флукарбон,утежнения,плуфки-финни,боло и т.н.Ами хванах няколко само.Ако ти е писано да се обесиш няма да се одавиш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
И при мен също-колегата на пръчка за шаран с 0.40 влакно,№4 кука лепи едни мряни-свят да ти се завиеsnegk написа:Да не ви разправям как на Цонево братми с шаранската пръчка и влакно0,40 дърпа платики,една след друга.Аз със тънак флукарбон,утежнения,плуфки-финни,боло и т.н.Ами хванах няколко само.Ако ти е писано да се обесиш няма да се одавиш![]()
![]()

Иначе всеки начинаещ си започва с късмета и или му се изчерпва скоро или продължава да е "начинаещ" за цял живот

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- barutchiata ©
- Администратор
Аз познавам един дето на първо излизане на кльонк му удари сом 40 и косур кила и после накупи лодки въдици, кльонкове.......чудо, чудо, ама до там беше горкия. След година безуспешни опити се отказа и продаде всичко.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Туй за мене важи.valmet написа: Иначе всеки начинаещ си започва с късмета и или му се изчерпва скоро или продължава да е "начинаещ" за цял живот!
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Е в това му е грешката, ако беше почнал с каракудки и костурчета, сега щеше да има мечти за големи риби ! И да ходи на риболов и да се кефи! Но при тръпката от голямата риба - придобиваш друг критерий за риболова, ЯВНО, и всичко дребно вече не ти е интересноbarutchiata написа:Аз познавам един дето на първо излизане на кльонк му удари сом 40 и косур кила и после накупи лодки въдици, кльонкове.......чудо, чудо, ама до там беше горкия. След година безуспешни опити се отказа и продаде всичко.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
С удоволствие ще връзвам куки и ще мешам захранки!Голям кеф е да обясниш на някой,който не е ловил никога риба и хваща,а ти просто да гледаш отстрани и се кефиш .Бих се пробвал,самоче първо аз да се науча.superliubo82 написа:Според мен като водиш някои начинаещ за риба тои само те залисва да вразваш кукички да отплиташ корди и така ти не можеш както трябва да се средоточиш, но кво да ги правиш нали и ти си бил така преди

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
За тая работа се иска твърдоглавие та магаре да завиди.Начинаещи са ме подтискали с късмета си,но ученото си е учено-пак е отгоре,абе купон да става.
vladislavista написа:А аз,заведох съседа и той метна въдицата без да иска от лодката и така оостанах без един идеален Sakespeare.Още ме е яд.

Вероятно е искал да трепе рибите направо с пръчката.

TICA FAN
- valeri
- разбира нещата
Oх, ама то било не само при мене.Доста кориози е имало покрай водата..
Честно казано последния път бая злоба ме беше обзело -тя благородна ама ме успокоихте малко ..
Ще водя още да ги зарибявам да има за спорта и излетите да не съм самичък.

Честно казано последния път бая злоба ме беше обзело -тя благородна ама ме успокоихте малко ..
Ще водя още да ги зарибявам да има за спорта и излетите да не съм самичък.