Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2009г
Днес на 3-та буна имаше джуруми,но рядко задържаше в близост до буната.Мятамхме в джурума,но там не взема.Мяташ някаде встрани от джурума и вземаше,но рядко.2 пъти завъртяха джуруми за по 30 мин и взех 3 хубави платерини и изтървяах още толкова,.
Зарганолог
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма ли да се свият от лака?ultrawolf написа:safridcho написа:К'во ше кажете за новите тапички ? По добри ли са или файдата е същата (продавача от Go fish ми каза, че са по добри)?
Имам идея да ги пробвам и аз , но преди това ще ги лакирам да блещукат повече ...
Последно промяна от felippemassa на Чет Юни 18, 2009 7:18 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами Кроношпан пак се проявиха.Змиорка на Бургаския плаж.Няма къкво друго да кажя пак снимките говорят сами.Между другото рибата е дълга 90см.и тежи 0.900кг.еми смятам че стига дерзайте.

Пипнах малко.
Камбата

Пипнах малко.

Днес на дружба от 6.00 до 9.00 тотално капо. 
Кажете ако някой е бил след това дали е давало нещо.

Кажете ако някой е бил след това дали е давало нещо.
змиорка съм хващал преди 4-5 години на канала на славянка пък и калдармите често вадеха от тях така че възможно е да дойде и до плажа пък и какво общо има Кроношпан
- sarfa
- научил се да хвърля
Ами Zografe,Cold казва, че колегите от "Кроношпан" пак са се проявили.zografa написа:змиорка съм хващал преди 4-5 години на канала на славянка пък и калдармите често вадеха от тях така че възможно е да дойде и до плажа пък и какво общо има Кроношпан

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Ами Zografe,Cold казва, че колегите от "Кроношпан" пак са се проявили.
[/quote]
Ясно браво на вас от към платерини как стоят нещата

Ясно браво на вас от към платерини как стоят нещата
Вчера на Фичоза, на рибарското, голяма мъка! Една барбунка и една платеринка. Много гадно водорасло - само чистиш "вълна" от такъма. Брей, голямо нямане таз година!

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Вчера комшията взел 15 сердни на вълнолома,плаваща бомба.лично ги видях.
Днес с комшията пак атака на вълнолома от 9.00 до 11.30 без удар двамата.
Това е от мен.
Днес с комшията пак атака на вълнолома от 9.00 до 11.30 без удар двамата.
Това е от мен.

събота срещу неделя смятам да намина към плажа на Шкорпиловци някои може ли да ми каже на дъно и бомбарда има ли шанс да хвана нещо различно от плажант?Как е положението там никога не съм ходил
Здравейте на всички колеги! Искам да попитам някой ходил ли е на Ветеран или на Черноморец да пробва как е хавата там и има ли смисал да се разхождам
. Предварително благодаря!
Вчера се отбих до канала и имаше 5-6 човека на края на канала кадето се влива в езерото за 5 минути стоене единия изтарва една доволна платеринка на плувка не съм ги питал обаче за резултата като цяло как е но мисля да се пробвам.

Вчера се отбих до канала и имаше 5-6 човека на края на канала кадето се влива в езерото за 5 минути стоене единия изтарва една доволна платеринка на плувка не съм ги питал обаче за резултата като цяло как е но мисля да се пробвам.
Виж поста ми (осми поред) на 1 страница на темата. Но това беше преди 2 седмици, сега не знам.ViRgE написа:събота срещу неделя смятам да намина към плажа на Шкорпиловци някои може ли да ми каже на дъно и бомбарда има ли шанс да хвана нещо различно от плажант?Как е положението там никога не съм ходил

-
- новобранец
Бях в 6.00 ч. на Шкорпиловци - до 10.30 - 7 удара -3 барбуни, 2 дракона и 2 каи! мъка, водорасло-за дъното , на бомбарда нищо ! Риболова беше от плажа , отидох и до моста да видя как е , дали при колегите има движение -но уви ! мисля в събота пак да се пробвам - рибата се вижда от моста- ама не яаде - има някакво коварно студено течение -баш северозапад !
Днес по обяд на Ной от вътрешната страна- 1 платеринка средна хубост,1 барбуна и 1 попче на дънната ,на бомбардата 2 големи дракона... 

-
- новобранец
днес на вълнолома от 15 до 17 нито един удар,колегата Мишел пое смяната дано той има слука
междудругото днес сутринта хванал една заргана и колегата до него взел една заргана ,илария пак е нямало
Наслука на всички