Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колеги Моля за помощ
Модератор: dantho.mihov
Колеги Моля за помощ
Здравейте,колеги.Радвам се да Ви намеря в добро Здраве.
Имам следният проблем.Тъй като съм много бос относно компа.Ми се появи следният проблем.Повечето работя с Mozilla.Но при нея се явиха следните неща.
Като отворя,някоя ваша тема.Горе в дясно не ми излиза,цитирай,докладвай.И не мога да отварям,цвят на шрифта.Също така ги няма и усмивките.През Explorer,го нямам този проблем.Та молбата ми е ако е до някакви настройки от форума.Да ми дадете някакъв нишан.За което предварително Ви благодаря.
Имам следният проблем.Тъй като съм много бос относно компа.Ми се появи следният проблем.Повечето работя с Mozilla.Но при нея се явиха следните неща.

Re: Колеги Моля за помощ
Колега,аз също съм Мозила но нямам този проблем 

Най-голямата риба е изпуснатата

СЪНДИ написа:Здравейте,колеги.Радвам се да Ви намеря в добро Здраве.
Имам следният проблем.Тъй като съм много бос относно компа.Ми се появи следният проблем.Повечето работя с Mozilla.Но при нея се явиха следните неща.![]()
![]()
Като отворя,някоя ваша тема.Горе в дясно не ми излиза,цитирай,докладвай.И не мога да отварям,цвят на шрифта.Също така ги няма и усмивките.През Explorer,го нямам този проблем.Та молбата ми е ако е до някакви настройки от форума.Да ми дадете някакъв нишан.За което предварително Ви благодаря.
Щом нямаш проблем с Експлолър,защо не работиш с него

Най-голямата риба е изпуснатата

Ми благодаря ти за съвета колега assv.Сега ти отговарям през него. 

-
- вече хвърля и на тежко
колега,
пробвай с настройките на мозилата. Tools - Content. виж дали имаш тикчета на всички работи там и където имаш exceptions виж дали има нещо да пише там и сподели
пробвай с настройките на мозилата. Tools - Content. виж дали имаш тикчета на всички работи там и където имаш exceptions виж дали има нещо да пише там и сподели