Съветвайте ме ако ида на р.Дунав на каква стръв да хвърлям ?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Съветвайте ме ако ида на р.Дунав на каква стръв да хвърлям ?

Бял чевей или торен глист
5
33%
Жива рибка или да метам на блесна
10
67%

Общо гласове: 15

Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Е време беше , таман почвах да си мисля че си забравил за форума .
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:oops: :roll: :oops:
Гост

Мнение от Гост »

Павел Иванов написа:Коффе спри се ! Не подхожда на образован човек ( все пак електроинженер звучи като да си се образовал ! ) да бълва таквизи гнусове ! Както казаха колегите във форума има доста деца ! Каквото и да имате с Мастера ореждайте си го помежду си и без това и двамата сте от Плевен а в случая той явно не може да се досети кой си и това те кефи ама не си прав ! Е не съм казал че съм цвете за мирисане ( ако почнеш нещо към мен де - застраховка :lol: ) ма почва да ме фаща нервата кат чета какви ги ръсиш !

Мастере че те нерви Коффе , нерви те ама я пробвай без да ръсиш и ти разните му бисери и да слизаш до нивото на каруцар !

Тва се предполага че сте си изписали сума си ЛС ама я земете я оправете тая работа или със среща на улицата , или със среща във кръчмата ( по - добре второто :wink: ) .
ебре гусин Иванов ти се ги учиш хората кво да правят. спри се малко и се огледай щото така излиза че си най-харния ти. ама не си прав. да знаеш че не си прав. остави ги хората не им се меси. ти ли ще оправиш света?. ти ли?
S>G>Bankov
новобранец
новобранец

dunavska strav

Мнение от S>G>Bankov »

na dunava po tova vreme ne moje6 da hvane6 samo nastinka ili mahmorluk, :wink: tazi godina soma kalva aktivnona popovo prase,6tukata glavno na blesna no malki do 1kg i platika na hlqb i stiropor akomarite na zabludeni ribari. :lol:
SBANKOV
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”