Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ за компа - антивирус?
Модератор: dantho.mihov
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Помощ за компа - антивирус?
дръпни си каквото ти трябва и си го занеси на една флашка
нямам живарник
от както карам без антивирусна съм много добре имам чувството че от антивирусната ми идваха вирусите
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
dian написа:от както карам без антивирусна съм много добре имам чувството че от антивирусната ми идваха вирусите

нямам живарник
Успях! Мерси на всички отзовали се. Има още да се бъзикне тук - там, ама и утре е ден! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ма светни ни сега от кво е бил проблемаgogolisec написа:Успях! Мерси на всички отзовали се. Има още да се бъзикне тук - там, ама и утре е ден!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Става въпрос за току що инсталиран Вин, след което е нормално да се сложи неква защита - в случая аз имах инсталационно Аваст 4.7 + код за 1600дни. Та този инсталационния файл на Аваст 4.7, дето го имам не тръгва. А е пробван преди доста пъти без проблем! Включително и на този дето пиша сега от него (аз съм с 2, свързани с кроснат кабел, а проблема беше в "майкатаа'). Благодарение на адаша бай Гого вече имам версия 4.8****, а код ми пратиха от сайта на Аваста с една година годност, след което (ако няма проблеми), им искаш нов и ти го продължават!
А причината за преинстала бе, че малкия теглил една игра - Монополи, и нямал търпение да я подкара, та си я инсталирал, но заедно с играта се инсталирал и некъв Гугъл десктоп сиърч. И знаейки, че не обичам излишни програмки в трея и въобще в програм файлс, взел, че го делнал директно от папката в С. При рестарта Вина зарежда до положение десктоп без икони и лентата със Старта - само картинката и не мърда на никъде. Четох насам-натам какво да правя, но никой от вариантите не можа да го подкара, та реших да го преинсталирам. И така! То си има и своите плюсове, предимно за тоя втория тук. Вдигна се скоростта на нета, отваря абсолютно всички сайтове (преди не можеше
) и не на последно място, сега от тук имам връзка със всичките си абонати в скайпа, а преди нямаше. Интересен феномен - виждаш го че е на линия, пишеш, а то излиза съобщението все още не е доставено; река да звънна и ми дава провален разговор и това със около 30-40 % от абонатите, без значение от разстояние и държава!
Ами това е - дано е полезна тази информация!
А причината за преинстала бе, че малкия теглил една игра - Монополи, и нямал търпение да я подкара, та си я инсталирал, но заедно с играта се инсталирал и некъв Гугъл десктоп сиърч. И знаейки, че не обичам излишни програмки в трея и въобще в програм файлс, взел, че го делнал директно от папката в С. При рестарта Вина зарежда до положение десктоп без икони и лентата със Старта - само картинката и не мърда на никъде. Четох насам-натам какво да правя, но никой от вариантите не можа да го подкара, та реших да го преинсталирам. И така! То си има и своите плюсове, предимно за тоя втория тук. Вдигна се скоростта на нета, отваря абсолютно всички сайтове (преди не можеше

Ами това е - дано е полезна тази информация!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти !малкия го остави с "монополи" ,утре при Любо 2къщи,на Овчарица 3 хотела.................
АВАСТА е за 6 месеца??????ФРИИИИ
АВАСТА е за 6 месеца??????ФРИИИИ

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:АВАСТА е за 6 месеца??????ФРИИИИ