Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

17 Юни-Риболовен протест
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: 17 Юни-Риболовен протест
Така му се пада, наивник 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Марко, прав си, Кърцата беше там! Но не беше съвсем сам ... видях някои познати лица, имаше колеги от клуб Стари Видри, а и не само.
За съжаление протестът не беше много масов, имаше хора, но аз лично очаквах да има повече. Надявам се за следващия протест да се организираме ПОВЕЧЕ колеги, зная, че всеки от нас е на работа, но хота, от НАС зависи също нещо в тази държава ...
А що се отнася до Кърцата, лично от мен за пореден път искам да изкажа едно ОГРОМНО БЛЯГОДАРЯ!!! Блягодаря ти, Кърца, че взе дейно участие и доказа на господина - чиновник, че нещата не са съвсем както той ги обяснява...
За съжаление протестът не беше много масов, имаше хора, но аз лично очаквах да има повече. Надявам се за следващия протест да се организираме ПОВЕЧЕ колеги, зная, че всеки от нас е на работа, но хота, от НАС зависи също нещо в тази държава ...
А що се отнася до Кърцата, лично от мен за пореден път искам да изкажа едно ОГРОМНО БЛЯГОДАРЯ!!! Блягодаря ти, Кърца, че взе дейно участие и доказа на господина - чиновник, че нещата не са съвсем както той ги обяснява...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ито Ви нещо от галерията на mitaka_76
Всичко е в нормата, днес е качено

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ибреее язе толко не съм виждал и у магазино 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Току що дадоха по БТВ нашите колеги .Кърцата и Jechev
Браво Колеги!!!

Браво Колеги!!!

За протеста.
Колеги,някой ще ме светне ли какво става с прлотеста риболовците,има ли някакво отношение с любителския риболов и изобщо има ли полза от него?
Re: За протеста.
Според вечерната емисия на БНТ протестиращите са били около 100 души.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да бе ! Кат ти гледам часът в който си писал то Кърцо таман е пристигал и още не е стигнал даже до под митинга щото там на павилионот ни найде как с Миленчо си зимахме разхлаждащи щото вече от около 40 минути се припичахме тамMarco Polo написа:Току-що говорих с Кърцата... Там е... И Е САМ!!!

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Колега, за мое огромно съжаление нямах никаква възможност да отида на протеста днес, но търсих през целия ден информация, чух се с приятели,които са били там, и т.н. Вие сте толкова много заинтересован, че не сте си направили труда дори да прочете нещо в нета, или да гледате новини, за да разберете за протеста! Да не говорим, че сте на 100 км от София, и сте можел да отидете да подпомогнете инициативата!
Затова няма да има риба в България, защото на никой за нищо не му пука, само да има ракийка и салатка на масата!
Затова няма да има риба в България, защото на никой за нищо не му пука, само да има ракийка и салатка на масата!
Никога не пия карал!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Don4o_62
- учете се от него
Хубав протест,но на всички управляващи им е през х-я.ПРАВ ЛИ СЪМ 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
Не знам, но аз видях Кърцата на протеста... по ТВто го даваха 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

И аз го видях тоя Кърца...голям оратор ей!natrii написа:Не знам, но аз видях Кърцата на протеста... по ТВто го даваха

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
Пък един зад него се опитваше да вземе думата,ама май не можаJechev написа:И аз го видях тоя Кърца...голям оратор ей!![]()
![]()

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Стои отпред като Ботев!Jechev написа:И аз го видях тоя Кърца...голям оратор ей!natrii написа:Не знам, но аз видях Кърцата на протеста... по ТВто го даваха![]()
![]()