Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"
Модератор: dantho.mihov
Re: Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Гресирай го,до първи време много.БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:вече съм оттравмиран, морето е възможно ,взех харпунчо

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кире !снощи прерових до сабахлем ,целия "ПОДВОДЕН"+"МОРСКИ" ,много информация ,но за 10 Пипъла, 90% минало/мечтано и 8%пожелания,2%фактология ,знам няколко Грузински тоста за идеята на раздела ,но, немога да пия до толкова, ще пусна тема там,ако не ми се премести тази! защото имам много въпроси по обслужването на харпуна,има теми по направата и моделите ,но за самият "САНИТАРЕН ПОЛУДЕН"..................?????
НЯМАМ тайни в механиката и направата на нещо от нищо ,би ли ми помогнал ,защото съм от типъТ хора които разглобяват/ подобряват / произвеждат,кое точно да смажа, че ми иде някакси ОТръки, а си е на колега "играчка" ,а и гледам че много малко са застъпени "пневматичните" ,имате "сила" за два подраздела ,във подводен, помпа/ластик ,ако питате мене скоро ще се говори за малко по технологични гаджети, но майната им ,друго си е с прът и вилица
НЯМАМ тайни в механиката и направата на нещо от нищо ,би ли ми помогнал ,защото съм от типъТ хора които разглобяват/ подобряват / произвеждат,кое точно да смажа, че ми иде някакси ОТръки, а си е на колега "играчка" ,а и гледам че много малко са застъпени "пневматичните" ,имате "сила" за два подраздела ,във подводен, помпа/ластик ,ако питате мене скоро ще се говори за малко по технологични гаджети, но майната им ,друго си е с прът и вилица

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Е за пневматиката,послушай Ватуса.
Подводния много казаха за харпуна,но кой ще ти даде назаем за 15-20 дена,
нямам идея.Отдавна се раделих с този спорт./нямаше как /
Бат Весо може и да ти помогне по някакъв начин,но това си е негово право за отговор.
Подводния много казаха за харпуна,но кой ще ти даде назаем за 15-20 дена,
нямам идея.Отдавна се раделих с този спорт./нямаше как /
Бат Весо може и да ти помогне по някакъв начин,но това си е негово право за отговор.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА