Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Студен Кладенец
Модератор: sapuna
яз. Студен Кладенец
здр-те!!! на скоро си купих каравана и сега си търся обекти на който може да се стигне до тях , не държа да хващам много о големи риби , само да има хубава природа и хубав път до там , та на картата видях яз. студен кладенец някой има ли инфо за него
П.П. живея в Димитровград за това търся язовири в близост до нас за това ако някой може да ме посаветва за друг язовир ще е много добре . предварително благодаря
П.П. живея в Димитровград за това търся язовири в близост до нас за това ако някой може да ме посаветва за друг язовир ще е много добре . предварително благодаря

Не вземай живота на сериозно защото няма да излезниш жив от него
Re: яз. Студен Кладенец
Привет,
Подходящо место с хубав път до яз.Студен Кладенец е при с.Широко Поле. На влизане в селото има два пътя. Хваща се по левия и се кара около километър докато се достигне общината и центъра на селото. Там се завива в ляво и покрай ЖП-гарата се минава през прелез. След прелеза пътя се разделя на две. Единия продължава на долу а другия завива на дясно и води до най-тясното място в целия язовир, но там не е много удобно за каравана. По-удачен вариант е да се продължи на право и се стига до удобни за каравана места. Рибата която може да се търси от хищниците е Бяла риба. А от плевелните най-често Каракуда, Червеноперка и по-рядко Шаран. Други язовири са яз.Копринка, яз.Жребчево и яз.Тракиец.
Поздрави и успех!
Подходящо место с хубав път до яз.Студен Кладенец е при с.Широко Поле. На влизане в селото има два пътя. Хваща се по левия и се кара около километър докато се достигне общината и центъра на селото. Там се завива в ляво и покрай ЖП-гарата се минава през прелез. След прелеза пътя се разделя на две. Единия продължава на долу а другия завива на дясно и води до най-тясното място в целия язовир, но там не е много удобно за каравана. По-удачен вариант е да се продължи на право и се стига до удобни за каравана места. Рибата която може да се търси от хищниците е Бяла риба. А от плевелните най-често Каракуда, Червеноперка и по-рядко Шаран. Други язовири са яз.Копринка, яз.Жребчево и яз.Тракиец.
Поздрави и успех!
Благодарство Коки!
Успех и наслука
Успех и наслука
здр на всички който се интересуват от яз. Студен Кладенец на 20 и 21 .06. бях там до село Широко поле и освен слънчева риба и 4-5 костурчета не пипна нищо!!!! Пробвахме на малки каракудки , бял, торов червий и жито . Разговаряхме с тамощни рибари който споделиха, че са се навъдили много мрежари в комбина с хората който трябва да въдворяват ред и за това вече шаран не се обажда а и не само шаран ами и другите видове . А нещото което видях аз е много лодки който хващат риба на "влякане". Ако искате да си почините на чист вйздух и прохлада там е мястото.
привет на тези които четат темата !
днес се върнах от язовира и за три дни голямо разочерование ! до мен колега извади 4 бр. бели риби около 500-700 гр. а аз валат . язовира за тези 3 дни вдигна нивото около 1.5 м. и когато си трягвахме беше се нормализирал
днес се върнах от язовира и за три дни голямо разочерование ! до мен колега извади 4 бр. бели риби около 500-700 гр. а аз валат . язовира за тези 3 дни вдигна нивото около 1.5 м. и когато си трягвахме беше се нормализирал