руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от versace »

Наистина е най добре да се играе до обновление 2.2.1.5 след това става голяма боза тай, че стига с тея обновления аз лично спирам до тука 2.2.1.5 и да ми е мирна главата......
Изображение
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

versace написа:Наистина е най добре да се играе до обновление 2.2.1.5 след това става голяма боза тай, че стига с тея обновления аз лично спирам до тука 2.2.1.5 и да ми е мирна главата......
аз пък сам спрял на 2.2.1.4 :D :D ама отдавна не сам я играл последно бях 53 разряд :drinkers:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Момчета качих българската версия на Руусская Рыйбалка 2.0.54 за тестване и мнения.За сега това е работния вариант с 4 бази,Езерото с 9 локации,Дунав,Марица и Тунджа с по една локация.В архива има създаден профил зареден с пари и въдици,въте има и "trainer" така,че прите не са ви проблем.Това обаче не пречи да си създадете свой.
Желаещите да пробват и да си кажат мнението могат да я дръпнат от тук :arrow: ЦЪК
За тези,които имат желание да правят бази и да помагат за развитието на играта съм качил и дешифратора в комплект с инструкция.Телете го от тук :arrow: ЦЪК
Enjoy! :lol:
Очаквам мнения,препоръки и желание за помощ и развитие на играта! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Още не съм я видял, но поздравления и респект за положения труд.Благодаря!
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

bai_spas написа:Момчета качих българската версия на Руусская Рыйбалка 2.0.54 за тестване и мнения.За сега това е работния вариант с 4 бази,Езерото с 9 локации,Дунав,Марица и Тунджа с по една локация.В архива има създаден профил зареден с пари и въдици,въте има и "trainer" така,че прите не са ви проблем.Това обаче не пречи да си създадете свой.
Желаещите да пробват и да си кажат мнението могат да я дръпнат от тук :arrow: ЦЪК
За тези,които имат желание да правят бази и да помагат за развитието на играта съм качил и дешифратора в комплект с инструкция.Телете го от тук :arrow: ЦЪК
Enjoy! :lol:
Очаквам мнения,препоръки и желание за помощ и развитие на играта! :smt023
Благодаря. Ей сега ще да я накиприм със още доста локви :D
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
DoMuHaTop
новобранец
новобранец

Мнение от DoMuHaTop »

дайте клевалка за българската версия щото отивам на турнир и не знам ква риба имо
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

DoMuHaTop написа:дайте клевалка за българската версия щото отивам на турнир и не знам ква риба имо
човек ти много искаш , като знаеш на кво се хваща рибата и на ква дълбочина за кво ти е останалото нали има само по 1 локация ква клевалка ти трябва я са оспокой
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

DoMuHaTop написа:дайте клевалка за българската версия щото отивам на турнир и не знам ква риба имо
А ти защо не вземеш да спретнеш една клевалка? Още не си влезнал във форума и започваш да искаш.В тоя форум,моето момче никой на никого не е длъжен с нищо.Тук сме се събрали за да си помагаме и да спретнем една по-интресна игра.Така,че ако неможеш да помогнеш с нещо бъди само консуматор с по скромни изисквания!!
Изображение НАСЛУКА!!
Vanel
новобранец
новобранец

Мнение от Vanel »

Пробвах игричката,много е добра.Време е да си направим наша игра и да си организираме турнири :D .
Наслука на всички
2/3 от земята е вода
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Евала Спасе!!!!!!!!! Дърпам ! Мерси :)
Изображение
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Спасе супер !!! От марица ...
Изображение
Изображение
Vanel
новобранец
новобранец

Мнение от Vanel »

Мисля да се пробвам по Дунав,дано има добри екземпляри.Турнирите не са лоши ако си вкараме още 3-4 бази :shock: ще стане много яко.Браво Спасе
:D
2/3 от земята е вода
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Vanel написа:Мисля да се пробвам по Дунав,дано има добри екземпляри.Турнирите не са лоши ако си вкараме още 3-4 бази :shock: ще стане много яко.Браво Спасе
:D
Върху това което съм качил можеш да вкараш не 3-4,а 30-40 ако щеш бази,само да имаш желание.В крайна сметка това беше моята цел,да я преведа доколкото е възможно и да я докарам до ниво всеки да може да си качва каквито иска бази и риби.
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Pernik11
новобранец
новобранец

Мнение от Pernik11 »

Добра е игричката на бг и има много едри риби това ми е 3тата риба Изображение
DoMuHaTop
новобранец
новобранец

Мнение от DoMuHaTop »

аз си добавих една база (язовира над нас с реалните рибки + гигандски шаран) който иска да ме намери на скайп dido_doikov и кажете как да направя клевалка
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”