Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ивайловград
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
....та Сом на кльонк....имаме си 3кг един и това е...бат Петьо и той изши един в петък вечерта в 19.30 както и в събота един....като съботния е по голям....и той 3кг
.....аз пък на воблери разни праснах още 2 бр....ама....малки
нямаха и по 2кг хванати даже и в корема с едната кука на тройката....и........заминаха в тигана 

Господ може всичко чада мой !
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- barutchiata ©
- Администратор
Ами да ти кажа ,че не само от тройките стават тези неприятни хващания.Аз имам към 10-ина случаи в които основната кука пробива главата на сомето и то умира ...........и според теб да го хвърля да се разлага във водата
Целта на връзване е не да пази бивака , а дали ще оживее или умре.Това е риболова .Колкото до случаите които визираш са хванати на дърпане на воблер където доколкото знам си има само тройки . 

-
- сериозен играч
кога това бе...у това блато ли?
ми там от мрежи няма място лодката да си пуснеш...
колега и понеже забележката за това докога ще ги ядеме малките сомове ш'ти кажа....ма само на теб тихичко да не чуе някой друг....аз съм бракониер пич...ям всичко...даже и жаби....
и как се оправдавам само а ? ...ами така е....как иначе...
а наи големия ташак е че хич не ме познаваш ама си пишеш...пиши си, така трябва...нема лошо !
и вервай ми че аз за да взема сомче малко и да го изям сигурно горкото е било мнооо на умирачка ??????? тия поучения не ми ги пращай повече...поне не на мене !!!
ми там от мрежи няма място лодката да си пуснеш...
колега и понеже забележката за това докога ще ги ядеме малките сомове ш'ти кажа....ма само на теб тихичко да не чуе някой друг....аз съм бракониер пич...ям всичко...даже и жаби....
и как се оправдавам само а ? ...ами така е....как иначе...

и вервай ми че аз за да взема сомче малко и да го изям сигурно горкото е било мнооо на умирачка ??????? тия поучения не ми ги пращай повече...поне не на мене !!!
Господ може всичко чада мой !