Рибарници, язовири, реки в Разградска област ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

stiffen
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Рибарници, язовири, реки в Разградска област ?

Мнение от stiffen »

Рибарници, язовири, реки в Разградска област

Смятам да ходя да рибарствам тези дни, но не мога да реша къде. Ходи ми се за шаран и таранка. Няма значение дали на държавен язовир или на рибарник. Важното е да има. На рибарник не съм стъпвал и не съм запознат с условията сега - къде и колко се плаща (по каква схема). За това правя тази тема. Ако някой е ходил тази година по язовири и рибарници да сподели какъв е бил резултата и колко се плаща съответно.
Един вид да си направиме справочник от типа: Къде, какво, как и колко струва във Разградска област
Пускам темата защото няма почти никаква информация за това по нашия край!
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Рибарници, язовири, реки в Разградска област ?

Мнение от Бат Ицо »

В Исперих има язовир под аренда, който е на доизживяване, защото му свършва водата -пресъхна му дерето което го пълнеше :wink:
Държи таранка, шаран \лови се и на жива рибка\ и амур :idea: на царевица :wink:
Дано съм бил полеэен :smt079
Успех :!:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Мишо отговарям ти тук, за да прочетат и други колеги :idea:
Плащит се 10лв. за 4 въдици като можеш да се комбинираш с прятел, да дадете по петарка и да ловите двамата с по две :wink: Хвърляш една на дъно на рибка или на царевица и другата на плувка, \аз карам само с директния - 6ца\ с две плувки е невъзмажно да се работи - прасто гол след гол :D Плувката на торен и на сладка царевица от консерва, а на бял се хваща дребосъка :idea:
Дано да съм бил полезен :idea:
П.П. Язовира се намира на около 1500м. югозападно от жп гарата :idea:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
stiffen
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stiffen »

sisilotka
Колега аз мога да ти кажа за язовир Ломци - на 18 км е от Разград - посока Попово - село Ломци е точно по средата, между двата града. Язовира е много хубав и до преди 3-4 години беше и много богат на рибки. Сега има (пак) нов арендатор - от около половин година. Твърди че е зарибявал. Но рибата ходи към по дълбокото - към скалите, а там не се дава да се лови (незнам защо). Мисля че беше 3 лв на пръчка, и рибата не се плаща. - но това ми е инфо от преди 2 месеца.
http://forum.fishing-mania.com/album_mo ... 6db467.jpg

Друго място което не ти е далече е Около Попово - за там един колега вече каза - има тема за язовир Каваците - Попово (цитирам DobreFF : Язовирът се нарича "Каваците". В момента на плувка се ловят каракуди масово. Излизат по някоя и друга бабушка и костур. На спининг по стената може рано сутрин и късно вечер да опиташ за бяла рибка. Шаранджиите ловят хубави шарани към устието. )
http://forum.fishing-mania.com/album_mo ... 1e1768.jpg
№1 - платен е има шарани бол - по около кило - кило и половина
№2 - Каваците - много е красив и за него колегата е споделил инфо

Също така близо до Разград - в посока Лозница има един голям - в момента просто ми се губи името му - и за него нямам инфо
http://forum.fishing-mania.com/album_mo ... c35b46.jpg

Друг близо - до Търговище - ако ти се ходи там..

Тази събота и неделя ние ще сме или на Каваците (Поповския №2) или на язовир Ломци... ако искаш пиши....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”