Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

моля за помощ в избора на макара за спининг
Модератори: Павел Иванов, sestrata
моля за помощ в избора на макара за спининг
здравеите колеги вчера се рова в рибарските неща гледам един калъф викам си ко ли има а тъкмо се бях зарибил по спининга и щях да си купувам и що да видя спининг бил на дядо ми ама нне го ползва и ми го даде та сега остна само макарата !! искам да ве помоля за съвет каква макара е одачна за спиниг с дължина 2.10 акция 10-30 предпочитам шимано или шекспир но ако има други добри може !!! СЪБРАЛ СЪМ 100лв МОЛЯ ЗА СЪВЕМ МНОГО ШЕ съм ви благодарен
кеф цена няма 

Re: моля за помощ в избора на макара за спининг
мерси колега прочетох темата и съм раздвоен сички са против шиманоMarco Polo написа:Ето ти насока за мислене:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=24853
кеф цена няма 

Вземи си ''флюгер'' това е американската серия на шекспир, имам от ниските им класове до най високия им, мога да заявя че шимано което е в ценовия клас на флюгера не може да се мери с него. Флугерите са с титаниеви ръбове на шпулата, леки са и като завъртиш един път силно дръжката прави 10 оборота по инерция, за съжаление тази година си вдихнаха цените с 90%, но потърси на старо.
хмм благодаря колегаааvalio1 написа:Вземи си ''флюгер'' това е американската серия на шекспир, имам от ниските им класове до най високия им, мога да заявя че шимано което е в ценовия клас на флюгера не може да се мери с него. Флугерите са с титаниеви ръбове на шпулата, леки са и като завъртиш един път силно дръжката прави 10 оборота по инерция, за съжаление тази година си вдихнаха цените с 90%, но потърси на старо.
кеф цена няма 

ЧАКАМ ЗА МНЕНИЯ МНОГО СА ВАЖНИ ЗА МЕН ВСЯКО МНЕНИЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ
кеф цена няма 

също така за тези пари шиманото ще е с 3 лагера най много, а флюгера ще е с 10 лагера - ако това има значение за теб
- sabin
- научил се да хвърля
Тъй като темата е дъФкана много, не чакай много мнения. Понеже вече се включих-моето презложение продиктувано единствено от практиката е Тубертини Сирио.Ползвал съм 2,5 г. размера 2000. След забраната почти всеки ден след работа съм на реката по 1,5-2 часа /събота и неделя по 5-6/. Можеш да прецениш колко е въртяна. Още е както я купих. Нямам спомен да съм я смязвал.
Поздрави!
П.П. Ще ти останат пари и за влакно
.
Поздрави!
П.П. Ще ти останат пари и за влакно

а от каде мога да я видя как изглежда ?? може ли саит нещо да дадеш колега??sabin написа:Тъй като темата е дъФкана много, не чакай много мнения. Понеже вече се включих-моето презложение продиктувано единствено от практиката е Тубертини Сирио.Ползвал съм 2,5 г. размера 2000. След забраната почти всеки ден след работа съм на реката по 1,5-2 часа /събота и неделя по 5-6/. Можеш да прецениш колко е въртяна. Още е както я купих. Нямам спомен да съм я смязвал.
Поздрави!
П.П. Ще ти останат пари и за влакно.
кеф цена няма 

може ли саит да я видяvalio1 написа:също така за тези пари шиманото ще е с 3 лагера най много, а флюгера ще е с 10 лагера - ако това има значение за теб
кеф цена няма 

КОЛЕГИ А ТАЗИ ДАИВА ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ 100КИНТА

кеф цена няма 

agov написа:КОЛЕГИ А ТАЗИ ДАИВА ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ 100КИНТА![]()
![]()
эа 100 кинта я эимам веднага
- sabin
- научил се да хвърля
От Дайвата ползвам Кеприкорн-а и съм много доволен. За другите ще ти помогне мисля г-н Иванов. Той е фен на тази марка. И не само той
.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
sabin написа:... За другите ще ти помогне мисля г-н Иванов. Той е фен на тази марка...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sabin
- научил се да хвърля
Не съм искал да те засегна или убидя с думата фен. Имах предвид точно, че си ловил и ползваш тази марка. А относно какво да вземе колегата ползвана макара /при положение ,че не знае състянието/ или нова-това е негово решение.