Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Зверчета 2: гърбушко
Зверчета 2: гърбушко
Днес пак бях на Овчарица. Сам:

Нямаше нито един човек на цялата стена. Застанах от далечния край(не ме питайте как съм носил багажа
на ръка, стената е 500 метра). Отидох към 5 и нещо сутринта. Между изтичащите канали имаше двама колеги. Захраних с ракетата и хвърлих 3 въдици на косъм. Сутринта единия колега мина покрай мене и ми каза, че за целия ден вчера нямат нито един удар, и по-добре да се преместя. Ама как се носи тоз багаж 500 метра, и да се местя наново, пък и бях захранил вече. До обяд нищо. Почнах да експериментирам с монтажи, вързах няколко куки, пробвах и на пилети. Единствено на тях имаше едно плахо подръпване и това е. Към обяд много напече, целия изгорях, че и ми се отбелязаха очилата на лицето. Вече мислех да си ходя, когато едната въдица се огъна, последва засичане, прескачане на оградата на стената с въдица в ръка, малко акробатика с кепа и ето го резултата:

Заблуден 8 килограмов, гърбав амур. Доста лесно влезе в кепа, явно изкривяването на гръбнака му пречи да плува добре. Едни работници минаха точно тогава с едно бусче иги помолих да ме снимат, благодаря им за което. А ето и куката. Не се сещам обаче каква е, но нещо не мога да случа на куки напоследък.

След като хванах амура, постоях още половин час и си тръгнах.

Нямаше нито един човек на цялата стена. Застанах от далечния край(не ме питайте как съм носил багажа

Заблуден 8 килограмов, гърбав амур. Доста лесно влезе в кепа, явно изкривяването на гръбнака му пречи да плува добре. Едни работници минаха точно тогава с едно бусче иги помолих да ме снимат, благодаря им за което. А ето и куката. Не се сещам обаче каква е, но нещо не мога да случа на куки напоследък.

След като хванах амура, постоях още половин час и си тръгнах.
-
- новобранец
Re: Зверчета 2: гърбушко
Хаха , ама това са си средни пръсти колега , иначе в началото и аз си мислех , че е нещо рокаджийскоgarbolino94 написа:![]()

Туй риболова не е за мен 

-
- сериозен играч
-
- новобранец
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Колега ,не с лошо , не с рогата напред.garbolino94 написа:![]()
Извинявам се за спама.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Браво ,добър гърбатко!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Екстра си е зверчето,само как ги вадиш с тези "некуки",само ти си знаеш 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво, все късмет да те спохожда.
-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Хубав гьрбушко браво