Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Които се мисли за опитен рибар да каже мнение???????????????
Модератор: bobopeli
- Husmen1983
- научил се да хвърля
Които се мисли за опитен рибар да каже мнение???????????????
От известно време ходя на един язовир в които има шаран, бял амур и толстолоб и малко бяла риба.имало едър шаран няколко по 9-10 кг и други по малки.аз лично съм хващал около 3 кг там.и един които се откачи които беше може би около 5 кг.(да не излъжа) и там ходя само на едно и също място.Въпроса ми такъв как мога да накарам тези големите шарани да обикалят повече на това място което се намирам аз.С какво да захраня?суха царевица?какво ще кажете ??????даите мнение и аз ще го пробвам.Благодаря предварително.
за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
мерси колеги
Със суха царевица може само да изгониш рибите, но не и да ги задържиш. сухата царевица им действа много зле на стомашната система и направо рибите боледуват.
това ми го каза един опитен рибар.и мисля да не слагам за захранка суха царевица.но мерси все пак.4акам и други предложения.
това ми го каза един опитен рибар.и мисля да не слагам за захранка суха царевица.но мерси все пак.4акам и други предложения.
за сега нямам такъв.
- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
АЗ РО ПРИНЦИП ВЗИМАМ СУХА ЦАРЕВИЦА КОЯТО Я НАКИСВАМ ЗА 2,3 ДНИ ДА ВКИСНИ С НЕЯ ПРАВЯ ХРАНИТЕЛНО ПЕТНО.А НА КУКИТЕ СЛАГАМ СТРЪВ ПО ИЗБОР. А ГОЛЯМ ШАРАН, ТРЯБВА ДА ЧАКАШ НА ПРОТИНОВО ТОПЧЕ АКО РИБАТА Е НАУЧЕНА ИЛИ НА НЯКОЛКО ЗЪРНА ЦАРЕВИЦА.А ОТНОСНО СУХАТА ЦАРЕВИЦА НЕСЕ ПРЕТИСНЯВАИ НИЩО НЯМА ДА ИМ СТАНЕ.КОГАТО СЕ ХВЪРЛИ ВЪВ ТЯ СЪЩО УМЕКВА.НО АКО ЧАК ТОЛКОВА МИСЛИШ,ЧЕ ЩЕ ИМ СТАНЕ НЕЩО Я СРУНИ,НО ТОГАВА ЩЕ СЪБЕРЕШ.ДРЕБОСЪКА 

-
- сериозен играч
притеснен си от боледуването им ли ???....хахахаха.....
сухата царевичка е тая която ще излъже дъртия шарко...а дали го боли стомахчето у фурната после...ами незнам
съвсем скоро ти дадоха съвета за суха царевица ама ти не та не и взе че нова тема сътвори по въпроса ???
какво очакваш ? ...някой да се разплаче заради коликите на шарана ли?
има си подфорум за шаран..що не попиташ в него ??? Гого ей сега ще ти даде рецепта за протейновите си топчета ....ма не си го почерпил ?
Барутчията ти заключи темата, а ти нова та нова....спамиш пич...!!! Следващия път ще ти прасне БАН и няма да те предупреждава...!!!...вервай ми познавам го...куче пазач е и ще те сръфа.

съвсем скоро ти дадоха съвета за суха царевица ама ти не та не и взе че нова тема сътвори по въпроса ???
какво очакваш ? ...някой да се разплаче заради коликите на шарана ли?

има си подфорум за шаран..що не попиташ в него ??? Гого ей сега ще ти даде рецепта за протейновите си топчета ....ма не си го почерпил ?
Барутчията ти заключи темата, а ти нова та нова....спамиш пич...!!! Следващия път ще ти прасне БАН и няма да те предупреждава...!!!...вервай ми познавам го...куче пазач е и ще те сръфа.
Господ може всичко чада мой !
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
golemiq 6arko
zdr, prosto za da hvane6 nqkoi ot tqh trqbva nqkolko dni da hodi6 da hrani6 na edno i sy6to mesto za da moje da priviknat.hrani sys nakisnata carevica-kisni q 2-3 dni wyw woda i nqkakyv aromatizator kato vaniliq ili anason.i nai-vajnoto kogato lovi6 slagai carevicata na kosym tova e nai-rezultatnoto.ako iska6 da go lovi6 na proteini trqbva i da zahranva6 s tqh
- Husmen1983
- научил се да хвърля
разбирасе
Дал съм му на човека за царевица рецепта. Как да я сготви, че да има успех Не е суха естествено Нали ще пуска рибите след като ги хване
ако хвана някои шаран 5-6 кг ще се снимам и ще го пусна.защото тои не става за ядене мазен е.вече си купих някакво лекарство за устата на шарана.благодаря.сега в четвъртак заминавам към 5.цяла вечер.после в петък съм на работа и петък вечерта пак заминавам до неделя.да видим.
ако хвана някои шаран 5-6 кг ще се снимам и ще го пусна.защото тои не става за ядене мазен е.вече си купих някакво лекарство за устата на шарана.благодаря.сега в четвъртак заминавам към 5.цяла вечер.после в петък съм на работа и петък вечерта пак заминавам до неделя.да видим.

за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
колега
тои ми заключи темата щото сме говорели колко въдици може да се хвърля и тем подобни неща.както виждаш махнал съм това с въдиците.аз искам мнение от опитните рибари как мога да хвана голям шаран това е.не виждам какво лошо има в това.и ако ме БАН здраве да е.несъм нарушил нищо.все пак форума си има някакви правила.
тои ми заключи темата щото сме говорели колко въдици може да се хвърля и тем подобни неща.както виждаш махнал съм това с въдиците.аз искам мнение от опитните рибари как мога да хвана голям шаран това е.не виждам какво лошо има в това.и ако ме БАН здраве да е.несъм нарушил нищо.все пак форума си има някакви правила.
за сега нямам такъв.
- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
момчето си е от варна , язовира е на 150 км от варна. близо е до търговище.gogo3 написа:Husmen1983 как се казва този яз. и ако наисина си от Варна кажи горе-доло каде се намира и аз да хвана нещо по-така. нали ме разбираш?!?(щото само гледам френски канали и риболовни списания а мн ме е яд като не мога и аз да отида за риба там
- Husmen1983
- научил се да хвърля
амурчето
момчето си е от варна , язовира е на 150 км от варна. близо е до търговище.
не този язовир за които говоря е до варна на 30 км близо до язовир николаевка.но е по малък.10 лв струва удовоствието.м.у село левски и николаевка е.но маи щели да го забранят нз.ще видим в 4етвъртак като замина.
не този язовир за които говоря е до варна на 30 км близо до язовир николаевка.но е по малък.10 лв струва удовоствието.м.у село левски и николаевка е.но маи щели да го забранят нз.ще видим в 4етвъртак като замина.
за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
сега
ми казаха едно лекарство за малки бебета против колеки.като пудра захар но много остро мирише на анасон.ще купя да пробвам да видя дали има ефект.
за сега нямам такъв.