с. Емен - Великотърновско -въпрос ?

Модератор: Кърцата

Аватар
muso
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

с. Емен - Великотърновско -въпрос ?

Мнение от muso »

Здравейте колеги !
Мисля да заведа малкия и жената на пикник за един ден край с. Емен. Там имало еко пътека на река Негованка, водопадчета и неща от сорта. Ставало и за риболов, ще взема една въдица да се пробвам. Хем жената доволна, хем малкия доволен, хем аз :smt026 .
Въпроса ми е дали има вероятност да има риба, каква риба и дали риболова там е разрешен- все пак се води природна забележителност.
Чете ли се или да увелича малко ?
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: с. Емен - Великотърновско -въпрос ?

Мнение от jean11 »

Здравей градски!Мисля,че сме колеги не само в риболова ,а и по професии-ако правилно съдя по формата на някой твои снимки.Тези места за които пишеш са красиви,за разходка става,ама няма много сенки.Риба на Негованка в този район,имаше,но сега едва ли и вода ще има.Не се гласи за риболов,въпреки ,че преди години имаше добри кефали.Може би дребни уклейчета.Ако ви се върви много ще стигнете до язовира :D ,там на опашката има черница и дърти кефалаци,ама едва ли ще стигнете до там,пък и така беше преди 5 години.Само не ги води в Имението,че ще ви смъкнат кожите на живо. :D
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
muso
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от muso »

Мерси много !
Ако се видим някой път ще черпя :drinkers: :drinkers: :drinkers: :wink:
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

jean11 написа:Здравей градски!Мисля,че сме колеги не само в риболова ,а и по професии-ако правилно съдя по формата на някой твои снимки.Тези места за които пишеш са красиви,за разходка става,ама няма много сенки.Риба на Негованка в този район,имаше,но сега едва ли и вода ще има.Не се гласи за риболов,въпреки ,че преди години имаше добри кефали.Може би дребни уклейчета.Ако ви се върви много ще стигнете до язовира :D ,там на опашката има черница и дърти кефалаци,ама едва ли ще стигнете до там,пък и така беше преди 5 години.Само не ги води в Имението,че ще ви смъкнат кожите на живо. :D
Да, имаше дърти кефалаци, които съм ги убивал просто там в тясното и горе на скока, но приятели, в момента има само......едно голямо нищо..... има кефалчета като пръст големи, а в самия язовир има и каракуда но масово е дребна. Колега като се върнеш сподели моля те каква е ситуацията нагоре по реката.
Аватар
muso
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от muso »

Да ама не ! :(
Работата с ходенето пропадна, малкия вдигна температура и не успяхме да отидем. Май често така става, колкото повече се гласиш за нещо, то се проваля. :smt017 .
Знам ли, следващата неделя може и да се получи излета 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”