Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

каква част от улова освобождавате
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: каква част от улова освобождавате
glarusa написа:Зачекнахте се за тия 50 кг значи...това беше образно казано!Аз лично досега съм вземал 3 или 4 пъти риба през последните две години...и то таранки и костурчета,понеже другите нещо не ми харесват,пък и немога да си хвана хек или филе от акула

Има сумати теми по тоя въпрос!Сега докато се намесят модераторите пак ще стане еднаа... 

.....И преди да са се намесили-да ви кажа...взимайте всичката риба...тъпчете в буркани....пък след някоя и друга петилетка ще ловите дедовия и ще ревете,че платените били скъпи 

петко стоянов написа:.....И преди да са се намесили-да ви кажа...взимайте всичката риба...тъпчете в буркани....пък след някоя и друга петилетка ще ловите дедовия и ще ревете,че платените били скъпи

-
- кандидат преподавател
Значи,аз си оставям 1рибка за котката,1слънчак за тъщата
,за жената един гол кефал и останалите 200-300
риби ги пускам а за мен си купувам бекон за скарата.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Краси_поборника написа:Значи,аз си оставям 1рибка за котката,1слънчак за тъщата,за жената един гол кефал и останалите 200-300

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Краси_поборника написа:Значи,аз си оставям 1рибка за котката,1слънчак за тъщата,за жената един гол кефал и останалите 200-300

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ех Петко, Петко, май ще има втора купа........ 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз затуй сега копам с фадромата!петко стоянов написа:....пък след някоя и друга петилетка ще ловите дедовия и ще ревете,че платените били скъпи

Кот си фанете си го земате!25 юро пари на ден/светлата част/!Куки без контра,а ако нямате дюшек или кантар,ще ви насоча към един магазин!
"Я елате пиленца при баткооооооооо....
да ви клъвна сладко сладко!"

Аз нема нужда да казвам
кот гепа обратно да се чифтосва

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- разбира нещата
Така,така!Това трябва да се случи,за да проумеят доста хора,че като наловиш една чанта сомета по 200-300 гр,нито ще се наядат,нито ще станат велики рибари.А после реват-"Мааму де..,в тази Марица голяма риба няма".Българина се спира само когато го ударят в джоба.петко стоянов написа:....пък след някоя и друга петилетка ще ловите дедовия и ще ревете,че платените били скъпи
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- glarusa
- кандидат преподавател
Кратко и просто - Какво си вземате за буркани и какво връщате във водата,мисля че беше въпроса....Пак взехте да разнищвате кой колко големи риби,кой кво не пускал...Имаше една тема преди няколко дена-Да се погледнем в огледалото.Ако всеки се вгледа в себе си,ще се орпавят нещата.А не да се плюеме тука по форумите.И аз съм прибирал маломерни риби,и с парашутки съм ловял,и малки рибки съм ги вземал и съм ги давал на котките пред блока,и комшиите съм хранил,ама разбрах че неможе да продължава така и вече се съобразявам и се опитвам да набивам акъл на мои познати,с които ходя за риба.Не мисля,че плюенето може да реши проблема!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- разбира нещата
Кратко и ясно:не взимам почти нищо.Първо-защото риба не обичам(най-много да я опитам),и второ-чакам само за голямо,от което става ясно че в 99% от случаите се прибирам валат.По Марица рибата е омешана с много вода

И аз не мисля,но ако искат начинаещите в риболова да не ги плюят и да ядат шамари,да си вземат поукаglarusa написа:Не мисля,че плюенето може да реши проблема!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- кандидат преподавател
А много го ми е интересно
кат не хвана нишо да ида ли до магазина да купя жива риба и да я пусна,този номер
съм го правил поне хиляди пъти,рибките дето са за стръв отиват във водоема преди да си тръгна.

съм го правил поне хиляди пъти,рибките дето са за стръв отиват във водоема преди да си тръгна.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз нищо не освобождавам...мькнем,ако може по неколко пьти до багажника на БУСА
ма това е само откак взимам виагра-не знам с какво е свьрзано
краси поборников знае тия работи 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".