Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав - Ново село
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Дунав - Ново село
Здравейте, ще ми бъдете много полезни със съвет къде да търся бяла мряна, монтаж, стръв и каквото и да е, че това ще ми е едва второто ходене на Реката и съм като в небрано лозе. Чувал съм за кашкавал, торен, ама захранка има ли, къде се спотайват бухалките и тн. не знам
Много голям мерак имам да се срещнем с това животинче.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Дунав - Ново село
Пробвай на попово прасе на единична кука с монтаж долно олово.Другият начин е две плочки кюспе,а по-средата качамак-сандвич.Куките се набиват в качамака.Разгледай във форума за последния монтаж,че е дълъг за обясняване.Гледай си пръчките по-често,защото в много случаи мрената не прави рязък удар,а само натиска пръчката.На откриването на риболова точно така стана при мен.Хубавото е на горепосочената стръв е,че можеш на поповото прасе да хванеш и сом,а на сандвича шаран
.Успех.

-
- новобранец
най добрата стръв е попово прасе и монтаж куката над оловото и само нощем предимно кълве успех
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе я си вземи 20 стари хляба,фьрли си една мамка и глей кво става
не се занимавай с други глупости-покрай скобара и мьздругата и бухалки удрят-на троха и бял е СТРЬВТА
па нощем,като искаш-вьрти на конощип 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Повярвай на колегите ,но за Дунава трябва и много кьсмет

Тоа маскирания с капата ти го е казал много точно
,само намери местността "Камъка" и прилагай вече подсказаната тактика 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
bkd написа:Тоа маскирания с капата ти го е казал много точно,само намери местността "Камъка" и прилагай вече подсказаната тактика
...мда...и после не забравяй да пишеш в темата "Капото по Дунав".

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
Еми пиша за Капото
Е почти, нацъкахме уклей и едни чипоноси рибки дето ги виждам за пръв път, сигурно е мъздруга. Много водорасли имаше навътре и почти не се минаваше без късане, та се отказахме от дънния риболов. За протокола на метър и малко от брега в плиткажите скачаха някакви едри риби, един от "братята" каза че са распери, ама нищо не му удари на блесната и отиде да си взима парашута, да ги добарвал
, но един приятел нагазил в бързея докато въртеше воблер, една риба скочи на два метра от крака му и каза че била щука. Иначе много парашутисти, а едни "пичове" си опънаха и мрежа събота следобед, ама не знам може да са с разрешителни. Мерси колеги са информацията, следващият път ще ги мъча пак