Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КАРАГЬОЗ - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
КАРАГЬОЗ - 2009г
Днес на канала са взели доста и добър карагьоз.Един познат ми звънна да ходя там,но нямах транспорт,а и май искат билет за там.На морска гара колегите към 8 часа сутринта имаха по половин кофа хариб и по някой друг карагьоз.Та като няма друго май ще мятаме пак чипаретата.
п.п.Избягвам да пускам нови теми,дори тази ми е първата,ако нещо не е както трябва се извинявам на модераторите предварително.
п.п.Избягвам да пускам нови теми,дори тази ми е първата,ако нещо не е както трябва се извинявам на модераторите предварително.
Зарганолог
-
- новобранец
Re: КАРАГЬОЗ - 2009г
Къде по-точно на морска гара можеш ли да дадеш по точно инфо , мерси.
-
- новобранец
Ок , благодаря 

Отдавна го чакам този карагьоз. Има ли голяма вълна днес. Ако става за лодка към 17 часа мисля да вляза . Ако има желаещи за компания - нека ми изпратят ЛС с телефона си.
Пред Шкорпиловци към 11ч взе да "вдига" доста и лодките се изнесоха,имаше 7-8 някъде.Към 17ч може и да падне щото вълната си беше "ветрова".Ако не се лъжа лодката ти е сериозна и май ще можеш да излезеш, ама... знам ли.
По сигурна информация Карагьоза е в канала.Вземали са от брега и от лодките.
-
- новобранец
Малко инфо за канала можете ли да ми дадете и точно как се стига? От Морска гара същото ли е или става въпрос за някъде под Аспаруховия мост.. Благодаря предварително.
Последно промяна от ivanhrist0w на Съб Юни 20, 2009 1:14 pm, променено общо 1 път.
hrpetrov написа:По сигурна информация Карагьоза е в канала.Вземали са от брега и от лодките.
И на пазара, и на пазара

Както писах в друга тема днес си хванах 2 кила за по 4лв

сори за спама ама не се сдържах

Точно за Асп. мост
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сега пускам компа,но Краси Шопа ми се обади от там.Вземали доста.
След бърз разговор с Никито отидохме.
Ама ме е срам да пиша,защото нашата лодка нищо не изкара.
Другите взеха,но те ще пишат.
След бърз разговор с Никито отидохме.
Ама ме е срам да пиша,защото нашата лодка нищо не изкара.
Другите взеха,но те ще пишат.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
29 риби от 15ч. до 19ч. с лодка под Аспаруховия мост-аз,жена ми и един приятел,като на жена ми и писна да лови след първия час,а сега НАЗДРАВЕ

А от брега вадеха ли?краси_шопа написа:29 риби от 15ч. до 19ч. с лодка под Аспаруховия мост-аз,жена ми и един приятел,като на жена ми и писна да лови след първия час,а сега НАЗДРАВЕ![]()
![]()
Утре сутрин мисля да се пробвам ама още се чудя дали да е под моста или на морска гара.
-
- новобранец
И от брега взимаха,но забравих да кажа преди малко:вместо тежест задължително сложете пилкер!Аз започнах да ловя с пилкер,но без куки от страх да не закача и да скъсам чепарето,но след първия час си сложих тройката и смело мога да кажа,че голяма част от рибите си извадих на пилкера,както и моя приятел също,а жена ми пък извади две риби само с тежестта на чепарето си без да има закачена по тях кука!