руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от bai_spas »

markata0 написа:А някой знае ли как се лови на блесна?Хвърляш и навиваш ли?
Колега явно сега започваш да я играеш тая игра,влизаш във форума и веднга започваш да го пилниш с въпроси,които са предъвквани стотици пъти.Ако ти е направило впечатление намираш се на страница 102 от темата.Пък земи се върни малко назад по темата и почети,може и да научиш нещо!
Изображение НАСЛУКА!!
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Аз не мога да се оправя със дълбочините, иначе си бях направил една локация ... Хвърлях по небето .. :)
Изображение
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Messi написа:Аз не мога да се оправя със дълбочините, иначе си бях направил една локация ... Хвърлях по небето .. :)
Чети много внимателно инструкцията,обърни внимание къде са нулевите точки на квадрата определящ мястото на хвърляне.А иначе си прав,това е най-трудното и голям проблем ще имаш,ако решиш да вкарваш нови риби.Но всичко е въпрос на време и опит.Лично аз от 4 може би 5 месеца се занимавам и още има неща,които не са ми ясни.
Успехи!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

ЕЕЕееЕЕЕ .... Нищо не мога да разбера от тия дълбочини. Чета го за 20-ти път и ...
Изображение
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Messi написа:ЕЕЕееЕЕЕ .... Нищо не мога да разбера от тия дълбочини. Чета го за 20-ти път и ...
Незнам какво точно правиш,но ако се опитваш с налучкване,няма да успееш.Има си начин,но сега съм зает.Утре съм свободен и ако имаш време ще се свържем и ще ти помогна,защото виждам,че си сериозен.
Изображение НАСЛУКА!!
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

bai_spas написа:
Messi написа:Аз не мога да се оправя със дълбочините, иначе си бях направил една локация ... Хвърлях по небето .. :)
Чети много внимателно инструкцията,обърни внимание къде са нулевите точки на квадрата определящ мястото на хвърляне.А иначе си прав,това е най-трудното и голям проблем ще имаш,ако решиш да вкарваш нови риби.Но всичко е въпрос на време и опит.Лично аз от 4 може би 5 месеца се занимавам и още има неща,които не са ми ясни.
Успехи!! :smt023
Аз го направих с налучкване. Имах такъв проблем да хвърлям по дърветата... описал съм точно кое определя височината - написал съм някъде във форума, незнам къде точно. Започни да четеш от 80 страница на татък и ще го намериш
Аз лично налучквах 3 дена кое за какво е въпреки че е описано доста грамотно в ръководството (и между другото съм го чел не 20 а над 100 пъти)
В случая желанието определя резултата според мене
Бях дал на някой мойта игра с 5 БГ локви (преподредил е изцяло играта и преведена) - е сега аз ги нямам :D защото имах проблем с компа и т.н., който я има и го прочете това да драсне някой ред моля: скайп thelordaleks
Мисля че като ги комбинирам на тази на спас ще стане доста по-бързо, че иначе пак на ново да я подреждам (има защо мамка му стара)и скоро може да си имаме зоста пълна игра...
Айде момци че отивам да поработя
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

браво за българския вариянт :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt026 :smt026 :smt026 много добре евала на тез които го направиха.
rad73
новобранец
новобранец

Мнение от rad73 »

честита ви beta 5,колеги
markata0
новобранец
новобранец

Мнение от markata0 »

Колеги направих една база на язовир Ясна поляна с една локация, но не съм много сигурен за името на локацията, ако можете да помогнете пишете.Сега разработвам и другите... Ето няколко снимчици:
http://prikachi.com/files/935609n.jpg ; http://prikachi.com/files/935610H.jpg ;
http://prikachi.com/files/935611k.jpg
И ловец съм и рибар съм...
markata0
новобранец
новобранец

Мнение от markata0 »

Някой хелп плсс http://prikachi.com/images.php?files/935870D.jpg кажете какво да правя?
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Единствено мога да предполагам за причината, но подозирам че е в кодирането на някой от файловете.Ако при преработката на файловете с декодера, евентуално някоя цифра е написана под кирилица а не латиница забелязах че кодирането е неточно и се получават подобни грешки.Аз поне получих на няколко пъти подобни грешки и ги поправих чрез преглеждане на корекциите ми - винаги се оказваше че причината е в използуването на кирилица, където не трябва.За буквите е лесно, но прегледай цифрите.Ако не помогне, не знам....
Изображение
markata0
новобранец
новобранец

Мнение от markata0 »

Reo написа:Единствено мога да предполагам за причината, но подозирам че е в кодирането на някой от файловете.Ако при преработката на файловете с декодера, евентуално някоя цифра е написана под кирилица а не латиница забелязах че кодирането е неточно и се получават подобни грешки.Аз поне получих на няколко пъти подобни грешки и ги поправих чрез преглеждане на корекциите ми - винаги се оказваше че причината е в използуването на кирилица, където не трябва.За буквите е лесно, но прегледай цифрите.Ако не помогне, не знам....
Ами бъга се оправи когато сложих риби от река марица, но мисля че знам от какво става...Ако някой може да помогне и да ми обясни какво означават тези цифри ето на този линкhttp://prikachi.com/files/936923b.jpg и дали имат нещо общо с рибите, ще съм му много благодарен :wink:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

markata0 написа: Ами бъга се оправи когато сложих риби от река марица, но мисля че знам от какво става...Ако някой може да помогне и да ми обясни какво означават тези цифри ето на този линкhttp://prikachi.com/files/936923b.jpg и дали имат нещо общо с рибите, ще съм му много благодарен :wink:
Тези цифри са най-важните за една локация.Това са дълбочините и най-големия майсторлък е именно да нагласиш тях!С рибите имат общо до толкова,че ако нямаш необходимата за даден вид риба дълбочина,тоя вид риба няма да кълве.
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Ами аз точно при промени на рибите като правих ги направих под кирилица цифрите и не кодира правилно.След това си минах на латиница и ги пренаписах наново и файла си се кодира и тръгна всичко правилно.Та дори една цифра ако си я написал под кирилица, дава такава грешка после.С тия дълбочини пък става работата, но много играчка.Почва броенето от долу - дясно а не горе - ляво, както може да се очаква, но той Спас го е написал в обяснението.
Изображение
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Хора кажете ми за какво е тенджерата :lol: :lol: :lol: и как да я използвам :roll:
!!!НАСЛУКА!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”