Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днескашния...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днескашния...
Днеска бях за риби,но не с кого да е, и не каде да е!
Казвам ,бях за риби ,а не хванал! Има разлика !
Преди две седмици разбрах че ,на днешната дата има турнир по спортен риболов на стената на язовир Цонево,организиран от GoFish,ако не се лъжа !
И нали съм си обещал да не пропускам вече турнир,наредих графика на рбота и чарта! (то какво нареждане нямам думи)
Няма да отегчавам повече,ше пусна снимките дето мама ги направи.
За подробности ше уточня че скъсах всичко което успях да намеря в чекмеджетата на платформата!!(колко ваглера Мавър по 15 лв бр. плуват в Цонево не е истина!)
Ама нали съм тъп и упорит,обещавам до догодина да стана много добър на мача,нищо че с днешният ми стават два риболова от по 3 часа !
Хванх и 3 риби по около 200-250 грама и 10 тина ципички костури,което директно ме свали от последното място и така изпълних целта си!
След това се отдадох на задавящ смях до края,защото ако някой беше записал простотийте който изобилстваха от дясно и ляво,две седмици щяха да ги излъчват вместо комиците !
Айде да я мятаме :

Е айде де !
Всеки гледа на другата страна да види другия какво е забъркал и приготвил:

Старите не се притесняват:

Готовиииии,Старт!

Симпатягата от дясно :

Симпатягата от ляво:

И като ги знаем тея двамата как не могат да ловят,идва логичния въпрос, "Патрона за какво разпъва въобще?"

Стискай !

Тва е на Мишел работното място,много е претрупано,нали ?

Абе медийни звезди от всякаде !

Тука коментираме с рънарчето,защо аджеба,не мога да храня с катапулта?
Разисквахме въпроса и установихме ЧЕ,докато едно време другите деца са ходили да целят врабчета,мен са ме държали в къщи да уча !
НА ся берете ми срамовете!

Тука ремонтирам разпадащите се антени за ваглер на Престън,не си купувйте!

Докато хората около мен риболуваха,аз бях решил да тренирам възела осморка,който научих по рано,и да проверя мога ли д аправя мач монтажи за време !

Ей тука ше хвърлям за сефте уж без да уплета и скъсам:

И успявам!
Резултат не закъснява!

С след общо 9 прахосани монтажа,края на състезанието идва,е ,верно че някой бяха недоволни щото тъкмо почвали да хващат,и нямало колегиалност,ама тва е!

Тука около мена всички треперят да не ги бия с кило и нещо.....

След като излезе умопомрачителния резултат 780 грама,си отдъхнаха.
Кратката фотосесия:

Пусканка и събиране на такъма със скоростта на светлината,щото както вече казах съм си оправил графика на работа и имам мноооого време...
Хората още не бяха събрали по 1 мач, докато аз вече доволен от прекараните 6 часа навън,си карах Пасатчето на път към село щото работа ме чака!
Другата неделя има пак
Пак ше одя
Утре си купувам 3 мача
Аре че за тея мачове пара трябва!
Казвам ,бях за риби ,а не хванал! Има разлика !
Преди две седмици разбрах че ,на днешната дата има турнир по спортен риболов на стената на язовир Цонево,организиран от GoFish,ако не се лъжа !
И нали съм си обещал да не пропускам вече турнир,наредих графика на рбота и чарта! (то какво нареждане нямам думи)
Няма да отегчавам повече,ше пусна снимките дето мама ги направи.
За подробности ше уточня че скъсах всичко което успях да намеря в чекмеджетата на платформата!!(колко ваглера Мавър по 15 лв бр. плуват в Цонево не е истина!)
Ама нали съм тъп и упорит,обещавам до догодина да стана много добър на мача,нищо че с днешният ми стават два риболова от по 3 часа !
Хванх и 3 риби по около 200-250 грама и 10 тина ципички костури,което директно ме свали от последното място и така изпълних целта си!
След това се отдадох на задавящ смях до края,защото ако някой беше записал простотийте който изобилстваха от дясно и ляво,две седмици щяха да ги излъчват вместо комиците !
Айде да я мятаме :

Е айде де !
Всеки гледа на другата страна да види другия какво е забъркал и приготвил:

Старите не се притесняват:

Готовиииии,Старт!

Симпатягата от дясно :

Симпатягата от ляво:

И като ги знаем тея двамата как не могат да ловят,идва логичния въпрос, "Патрона за какво разпъва въобще?"

Стискай !

Тва е на Мишел работното място,много е претрупано,нали ?

Абе медийни звезди от всякаде !

Тука коментираме с рънарчето,защо аджеба,не мога да храня с катапулта?
Разисквахме въпроса и установихме ЧЕ,докато едно време другите деца са ходили да целят врабчета,мен са ме държали в къщи да уча !
НА ся берете ми срамовете!

Тука ремонтирам разпадащите се антени за ваглер на Престън,не си купувйте!

Докато хората около мен риболуваха,аз бях решил да тренирам възела осморка,който научих по рано,и да проверя мога ли д аправя мач монтажи за време !

Ей тука ше хвърлям за сефте уж без да уплета и скъсам:

И успявам!
Резултат не закъснява!

С след общо 9 прахосани монтажа,края на състезанието идва,е ,верно че някой бяха недоволни щото тъкмо почвали да хващат,и нямало колегиалност,ама тва е!

Тука около мена всички треперят да не ги бия с кило и нещо.....

След като излезе умопомрачителния резултат 780 грама,си отдъхнаха.
Кратката фотосесия:

Пусканка и събиране на такъма със скоростта на светлината,щото както вече казах съм си оправил графика на работа и имам мноооого време...

Хората още не бяха събрали по 1 мач, докато аз вече доволен от прекараните 6 часа навън,си карах Пасатчето на път към село щото работа ме чака!
Другата неделя има пак
Пак ше одя
Утре си купувам 3 мача
Аре че за тея мачове пара трябва!
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Днескашния...

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

толкова много манджаааааааааааааа за няколко рибки
неи добре

-
- сериозен играч
евала 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Браво добре се посмях ...че и пасатче екстра кола

- Don4o_62
- учете се от него
Всичко кефи откъм такъми.Направо чудесия.Но пустата му риба,да я имаше и нея,всичко щеше да е на 6.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
- Local
- учете се от него
Много добър турнир се получи, успях да нацеля средата, а именно 20-ти от 42-ма човека. Нямах проблемите на Милен, с един ваглер, стар боец на Trabucco World champion 18+6 gr изкарах цялото състезание, само дето 3 едри риби ми влезнаха в туфите с треви и ги скъсах там, умрях си от яд, но това е положението. Следващата седмица варненци организират отново състезание, само че отборно, като отбора трябва да е съставен от 2-ма!
Благодарност към м-н "Go Fish" за перфектната организация, и затова че направиха в страни от нас и турнир за деца!
Благодарност към м-н "Go Fish" за перфектната организация, и затова че направиха в страни от нас и турнир за деца!
Клавиатура риба не лови!!!

- Local
- учете се от него
Ами то тия работи си ги имаше след състезаниетопетко стоянов написа:Алоооооуууууу,състезателитееееее.....кат нчмате агитка-така ще е!!!Аре другия път помислете за биричка и кебапчета за незе

Клавиатура риба не лови!!!
Приятелю, ако си бил до Мишел напълно те разбирам, колко си се смял. Оня не прощава.....