Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Некво инфо за язовири около Хасково дори да са платени/
Модератор: sapuna
Некво инфо за язовири около Хасково дори да са платени/
Искам да питам некои ако е ходил за риба скоро около хасково .Да даде некво инфо за язовира на които е ходил
-
- научил се да хвърля
Re: Некво инфо за язовири около Хасково дори да са платени/
Наи-добре на студен кладенец!Ge6ko написа:Искам да питам некои ако е ходил за риба скоро около хасково .Да даде некво инфо за язовира на които е ходил
BULGARY
-
- научил се да хвърля
Re: Некво инфо за язовири около Хасково дори да са платени/
Mоже на Езерово, да пробва6,или ако си лйубител на ре4нийа риболов-сома е 4ест гост на въдицата по река Марица:)!Ge6ko написа:Искам да питам некои ако е ходил за риба скоро около хасково .Да даде некво инфо за язовира на които е ходил
BULGARY
-
- научил се да хвърля
На Езерово незнам ,какво кълве,но сом на Марица кълве изклу4ително на грозд от 4ервеи-нанизва6 20 на куката и мйата6 кум 7 4аса ве4ерта!Това е!Ge6ko написа:Благодаря за информацията на марица каде е хубаво за сом,и на кво калве ???И ако може да ми кажеш от каде и как да стигна до езерово и ако знаеш ко калве на езерово?Мерси
BULGARY
На грозд от червеи/иначе прекрасна стръв/ най-много да тормозиш малките сомчета 100-500 гр,има идиоти,дето ги ловят и не ги пускат,напротив...
Най-добри резултати дава на пиявица и жабета,а също така и на каракудки.Това,което ме притеснява е,че водата на реката рязко спадна,рибата е събрана по дълбоките места и бомбаджиите вече тръгнаха,мамка им.
При нас смениха направо брега,а ченгетата ядат заедно с тях избитата риба...
Относно платените язовири - пробвай на 2-та такива в с.Светлина,при Дяката излизат амури и сомове,ама си ги плащаш

Най-добри резултати дава на пиявица и жабета,а също така и на каракудки.Това,което ме притеснява е,че водата на реката рязко спадна,рибата е събрана по дълбоките места и бомбаджиите вече тръгнаха,мамка им.

Относно платените язовири - пробвай на 2-та такива в с.Светлина,при Дяката излизат амури и сомове,ама си ги плащаш

-
- научил се да хвърля
[quote="kendo"]На грозд от червеи/иначе прекрасна стръв/ най-много да тормозиш малките сомчета 100-500 гр,има идиоти,дето ги ловят и не ги пускат,напротив...
При нас смениха направо брега,а ченгетата ядат заедно с тях избитата риба...
[/quote
EE кофти-няма оправия в на6ата държава с тия бракониери...

EE кофти-няма оправия в на6ата държава с тия бракониери...

BULGARY