Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Суходол(обл.Бургас)
- koitikaza
- научил се да хвърля
яз.Суходол(обл.Бургас)
Дойде време да пусна и аз излет.Датата беше 16.06. тръгване в 6 и 30 мястото беше решено.7 без 15 пристигнахме посрещна ни пазача на язовира много любезен ни взе по 2 лв на пръчка,харесахме бъдещото ни риболовно поле и почнахме да разпъваме.До обяд имахме в живарника към 20 кг.риба предимно шаран.Теглото на рибата е разнообразно от 300г до 6 кг. Има единични екземпляри с тегло 10+(такъв не хванахме).По информация от пазача имало 2 шаранки с тегло 20+ и един мъжки 18кг.Има и европейски сом около кило.Таранки и червеноперки излизат и по едрички.За стръв използвахме царевица и торен. ето и малко снимки.

пс:килограма на шарана е 3лв , таранката и червеноперките по 1 лв. , сома несе дава(имало сом 22кг.)Нашите риби бяха между 300г и 2 кг.
пс:килограма на шарана е 3лв , таранката и червеноперките по 1 лв. , сома несе дава(имало сом 22кг.)Нашите риби бяха между 300г и 2 кг.
Re: яз.Суходол(обл.Бургас)
Браво на вас вярно ли е че пътя бил много лош
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- koitikaza
- научил се да хвърля
Зависи от каде минаваш.Ако минаваш през село Загорци пътя е добре.Има един очастък около 30м там малко е зле асвалта но пак се минава. Фрапиращи дупки няма.
Браво ,добро излетче.
- S.Koychev
- разбира нещата
супер излет колега, ако кажеш и къде се намира това водоемче да го посетя ще съм ти много благодарен.
Ribarche
Браво Тоше
Най-големите рибари на Средец.
Пътя от Дюлево също е мнооо добър няма дупки въобще.
Най-големите рибари на Средец.
Пътя от Дюлево също е мнооо добър няма дупки въобще.
- koitikaza
- научил се да хвърля
Това е от Ямбол до селото
а това е от селото до язовира
.
Най просто тръгваш към Средец и на табелата загорци влизаш в селото,караш по главния път излизаш на един разклон завиваш на дясно и след 200-300 метра табела Суходол.

а това е от селото до язовира

Най просто тръгваш към Средец и на табелата загорци влизаш в селото,караш по главния път излизаш на един разклон завиваш на дясно и след 200-300 метра табела Суходол.
- S.Koychev
- разбира нещата
мерси много за изчерпателната информация
, сега остава да навия жената и неделя съм на язовира .

Ribarche
-
- разбира нещата
- CERRUTI
- сериозен играч
Да от там е що годе добре,от откъм Бургас е друга бираkoitikaza написа:Зависи от каде минаваш.Ако минаваш през село Загорци пътя е добре.Има един очастък около 30м там малко е зле асвалта но пак се минава. Фрапиращи дупки няма.

Евала за излета,тая отпуска ще го преслушам че миналата година не беше пуснат за риболов...