Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ПЯСЪЧНИК
Модератор: Paublo_Eskobar
ПЯСЪЧНИК
Може ли някой да ми каже,дава ли риба на Пясъка и каде мога да опъна палатка на сянка,благодаря!
Re: ПЯСЪЧНИК
Дава бяла ама дребна,сянка няма там където дава-инфо от един приятел верен 

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
аз имам инфо че на пясака пукат бялата излизали бели по 4,5,6 кг ама на тролинг...от брега дребни сулки..а предната седмица комшията беше и на тролинг 32 кг сом...
От брега бели но дребни до към килограм.На влачене излизат и по едрички но много рядко (аз лично не се записах на влачка)А сянка на Староселския ръкав но се минава откъм Беловица и преди паметника вляво.Пътят е лош и много храсти отстрани.Превоза трябва да си го прежалилsvetozark написа:Може ли някой да ми каже,дава ли риба на Пясъка и каде мога да опъна палатка на сянка,благодаря!

на какво взима?
Рибка.Жива.Но кълват и доста малки.Сложи по-голяма кука някъде 1/0 така не гълтат чак толкова дълбоко и пробирай по-едрите.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колеги, кажете къде на Пясъка има удобни места със сянка за бивак/палатки?
Рибата я знаеме къде е /дето нямало сянка
/...
За полезна информация 1л домашна ракия на мястото този петък/събота
Рибата я знаеме къде е /дето нямало сянка

По горе съм описал местото със сянката.Това е Староселския ръкав но се минава през Беловица.Ако минеш през Старосел сянката(гората) ти остава отсреща на другия бряг на залива.Местата там са малко и повечето пъти заети.Това е единственото место с гора в непосредствена близост до водата.Тедо написа:колеги, кажете къде на Пясъка има удобни места със сянка за бивак/палатки?
Рибата я знаеме къде е /дето нямало сянка/...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мерси за инфото - дано само времето се пооправи...
благодаря за информацията,,наслука на всички! 

Колеги в петък смятам да направя един излет до пясъка и се питам каде има риба и къде ще мога да разпъна палатка.Единият вариант е да отида на залива откъм с.Паничери или откъм с.Беловица.Та въпроса ми е на коя от двете страни излиза повече риба??