Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново по Факийска
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Отново по Факийска
Хубаво вирче 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Живко Василев
- разбира нещата
Хубава разходка. От Бургаската група май само ти си бил за риба. 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Много красиво местенце,като изключиме жегата сичко е било на ниво! 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аз пък два пъти ходих до Факъ дере и останах отвратен от бракониери, първия път не стига ,че вира е целия в трева , ами и на малкото чисто място беше опънато кистерме. Вчера пък решихме да направим хем пикник, хем риболов , но второто не сполучи защото имаше точно три групички с мрежи. Чувствам се балък , че давам пари за билет три години който не ми е проверяван, а мангалите тарашан необезпокоявани реките и като видях какви малки кленчета имаше в чувала им ми прилоша. Вече си мисля да сформирам наказателен отряд и да обикалям , като видя такива здрав бой , късане на мрежи , да видим дали ще повторят
За риболова първия път тръгнах от Раков дол , до Факъ дере смених какви ли не блесни и воблери и нямах удар, може и в мен да е причината , все пак сега се уча със спининга, много трева тази година и става мъчна работа. Предната седмица и на р.Ахелой имаше много трева , ама там имах повече слука с 3 кефалчета.
За риболова първия път тръгнах от Раков дол , до Факъ дере смених какви ли не блесни и воблери и нямах удар, може и в мен да е причината , все пак сега се уча със спининга, много трева тази година и става мъчна работа. Предната седмица и на р.Ахелой имаше много трева , ама там имах повече слука с 3 кефалчета.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Колега с удоволствие ще се включа в мачкането на такива бракониери
.От години ходя на тази река и мога да кажа че ми е една от любимите и направо полудявам като видя такива индивиди които масово тарашат вировете.Всяка година лятото съм там и тази не направи изключение и добре че има едно вирче което е обрасло цялото в трева и знам че има много добри екземпляри,но се опасявам че като спадне още малко водата и ще отарашат и него.Дано не съм прав ама се съмнявам.
Успех!

Успех!
-
- ще става разбирач
dach написа:Аз пък два пъти ходих до Факъ дере и останах отвратен от бракониери, първия път не стига ,че вира е целия в трева , ами и на малкото чисто място беше опънато кистерме. Вчера пък решихме да направим хем пикник, хем риболов , но второто не сполучи защото имаше точно три групички с мрежи. Чувствам се балък , че давам пари за билет три години който не ми е проверяван, а мангалите тарашан необезпокоявани реките и като видях какви малки кленчета имаше в чувала им ми прилоша. Вече си мисля да сформирам наказателен отряд и да обикалям , като видя такива здрав бой , късане на мрежи , да видим дали ще повторят

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ех Краси Краси ... както Кърцата беше писал по един друг повод, ще цитирам казаното от него, а именно "Благословени сте вие, колегите от Бургас!". Морето си в навсякъде край вас, Великата Странджа и Велека, Факийска - все божествени диви места. Само докосването до природата там е дар отгоре; риболова може и да е бил вял, но времето на диво и красиво място по Факийска си струва всяка секунда. Благодаря, че ни показваш снимки от тези невероятни места 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;