Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кюрча - Пак Толстолоби
- flyester
- разбира нещата
Re: Кюрча - Пак Толстолоби
Взимаш си голяма тапа (тия , където са за щука) отдолу си връзваш пружина с 1 или 2 куки номер 2-3.chema154 написа:колега ако може малко инфо за стръв и постройка на линията
На куките слагаш стериопорени топчета жълти или бели.
Дълбочината на тапата 40-50 см.

разбрах, че язовира е до Раковски ама как се стига до него неразбрах.някой да е ходил там да може да даде инфо как се стига до там ако примерно влеза от към магистралата?

Незнанието не е извинение.
- flyester
- разбира нещата
Еми посока Брезово излизаш от гр.Раковски и даваш 1км напред и има едни дървета и на тях пише (Спортен Риболов) язовира е от дясно на пътя и се вижда дигата.Дано да съм ти бил полезенbisqo написа:разбрах, че язовира е до Раковски ама как се стига до него неразбрах.някой да е ходил там да може да даде инфо как се стига до там ако примерно влеза от към магистралата?

- gorkata_petrov
- разбира нещата
А би ли споделил какви са условията.Такса рибата плаща ли се и т.н. 

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- разбира нещата
Браво Младежи!Продължавайте все така!Само да попитам,мен ме интересува риболова на хищници,явно сте от този край,казаха ми че до гр.Раковски има язовир с много щука и костур?Знаете ли нещо?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- flyester
- разбира нещата
Значи таксата е 8 лева и каквото си хванеш си е за тебе.gorkata_petrov написа:А би ли споделил какви са условията.Такса рибата плаща ли се и т.н.
В язовира има амур, миналата година имаше и шаран , но тази година не съм чул и видял някой да е хващал.Има доста бяла риба излиза на рибки уклей,червеноперка. Има също така и щука , сом , кефал , каракуда , толстолоб.
В момента язовира спада , защото поливат.
Ако искаш пробвай го , в момента излиза толстолоба и бялата риба , също така и каракудата има добри парчета по 500 грама.

- flyester
- разбира нещата
Ами , то има един язовир със щуки и костури , но е забранен.mario67 написа:Браво Младежи!Продължавайте все така!Само да попитам,мен ме интересува риболова на хищници,явно сте от този край,казаха ми че до гр.Раковски има язовир с много щука и костур?Знаете ли нещо?

-
- разбира нещата
Благодаря,а на този разрешават ли да се лови през ноща?Сподели,ако знаеш нещо за палатки и т.н,моля!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- flyester
- разбира нещата
Разрешават , на когото си поискат най-вече на близки или приятели.mario67 написа:Благодаря,а на този разрешават ли да се лови през ноща?Сподели,ако знаеш нещо за палатки и т.н,моля!
Миналата седмица този приятел , където е и той на снимките ходи и ги пуснаха незнам не всеки пускат.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Благодаряflyester написа:Значи таксата е 8 лева и каквото си хванеш си е за тебе.gorkata_petrov написа:А би ли споделил какви са условията.Такса рибата плаща ли се и т.н.
В язовира има амур, миналата година имаше и шаран , но тази година не съм чул и видял някой да е хващал.Има доста бяла риба излиза на рибки уклей,червеноперка. Има също така и щука , сом , кефал , каракуда , толстолоб.
В момента язовира спада , защото поливат.
Ако искаш пробвай го , в момента излиза толстолоба и бялата риба , също така и каракудата има добри парчета по 500 грама.

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ЧНГ на всички колеги!!
Моля знаещите да споделят следната информация:
1.Таксата на водоема все още ли е 8лв.?
2.Моментно състояние-вода,нормално ниво, високо или ниско?
3.има ли все още добра популация на хищници, като костур и бяла риба?
4.Активен ли е костура и бялата, на този водоем по това време на годината-риболов от брезга с изкуствени примамки на спининг?
Поздрави и НАСЛУКА на всички през 2010г.
Моля знаещите да споделят следната информация:
1.Таксата на водоема все още ли е 8лв.?
2.Моментно състояние-вода,нормално ниво, високо или ниско?
3.има ли все още добра популация на хищници, като костур и бяла риба?
4.Активен ли е костура и бялата, на този водоем по това време на годината-риболов от брезга с изкуствени примамки на спининг?
Поздрави и НАСЛУКА на всички през 2010г.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=