Днескашния...

Модератори: bobopeli, sapuna

executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Днескашния...

Мнение от executor »

Някой класирането няма ли да качи? :roll:
Stand and fight
erex
новобранец
новобранец

Мнение от erex »

Приятелю, ако си бил до Мишел напълно те разбирам, колко си се смял. Оня не прощава..... :lol: :lol: :lol:
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

krasi81 написа:Хубави снимки а нашия отбор как се представи гледам на една от снимките доктора с Мишел какво направиха
Ми от първо до четвърто място маи има 3ма бургазлий,ама не съм 100%сигурен
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
green
новобранец
новобранец

Мнение от green »

Евала за репортажа -НЕВЕРОЯТЕН Е!!!!А кьде е другото момче от Айтос ,защо не участва??Вярно че му помогна "КОЙТО ТРЯБВА",но класиранията му на вьрешните вьв Варна бяха страхотни!!! Особено на последното -показа на ГОЛЕМИТЕ ,че още могат!Успех в покупката на правилните мачове!И дано ГОСПОД е с теб!!!!
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

green написа:Евала за репортажа -НЕВЕРОЯТЕН Е!!!!А кьде е другото момче от Айтос ,защо не участва??Вярно че му помогна "КОЙТО ТРЯБВА",но класиранията му на вьрешните вьв Варна бяха страхотни!!! Особено на последното -показа на ГОЛЕМИТЕ ,че още могат!Успех в покупката на правилните мачове!И дано ГОСПОД е с теб!!!!
Бате Славчо е във Гана,ше се върне за риболова на лед ! :D

Тоя път с тея едри и борбени риби,на всички им се искаше да имат като мойте мачове,ама уви....бая хора стояха прави върху седалките на платформите 3 часа ! :butthead:

Утре ще има две нови попълнения Шимано 4.20 5-15,дано ти чуят пожеланията и да се представя добре другата неделя,щото пак сме там.

Може всички да ми се смеят,ама и аз ще се науча да ловя с тоя пуст мач !
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Хихихи.

Абе уж на състезанията трябва да се събере елита на риболовците, тъй да се каже. Ония дето са най-добри, най-начетени, най-богати. Ония дето такъмите им са за 2000+лева. И като са всичките такива съвършени риболовци, как пък за 10 години не се научиха, че на Цонево най-убитото място за риболов е стената. Вече 10 години се провеждат там състезания и колегите хващат само костурчета и слънчевки. Как пък не се научихте, че там по камъните платика не ходи, а червеноперка рядко. Вярно от време на време ше излезе по някоя бяла риба или едър костур, ама това са изключения бре колеги. На мене ми се струва малко смешно да идеш с такъми за хиляди левове и да хващаш слънчаци, па и състезание да му викаш. Барем сте уцелили хебаво време, че в 90% от случаите вълните са като на морето.

Не се обиждайте колеги. Не ви оспорвам майсторлъка, просто ви се чудя - на вас и на организаторите.

Знам, че за състезанията трябва да има равни условия за всички - терен, дълбочина и т.н. и че такива водоеми във Варненско са рядкост. Има един ама ще си го запазя за себе си, защото е красив, а не искам да го научават много хора.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

NikiStoianov написа:Хихихи.

Абе уж на състезанията трябва да се събере елита на риболовците, тъй да се каже. Ония дето са най-добри, най-начетени, най-богати. Ония дето такъмите им са за 2000+лева. И като са всичките такива съвършени риболовци, как пък за 10 години не се научиха, че на Цонево най-убитото място за риболов е стената. Вече 10 години се провеждат там състезания и колегите хващат само костурчета и слънчевки. Как пък не се научихте, че там по камъните платика не ходи, а червеноперка рядко. Вярно от време на време ше излезе по някоя бяла риба или едър костур, ама това са изключения бре колеги. На мене ми се струва малко смешно да идеш с такъми за хиляди левове и да хващаш слънчаци, па и състезание да му викаш. Барем сте уцелили хебаво време, че в 90% от случаите вълните са като на морето.

Не се обиждайте колеги. Не ви оспорвам майсторлъка, просто ви се чудя - на вас и на организаторите.

Знам, че за състезанията трябва да има равни условия за всички - терен, дълбочина и т.н. и че такива водоеми във Варненско са рядкост. Има един ама ще си го запазя за себе си, защото е красив, а не искам да го научават много хора.
Абе ако беше дошъл щеше да видиш че доста голяма част от елитните риболовци на България са там, да се запознаеш с тях, пък може и да научиш нещо! Да наистина са най-добрите, ела застани едно състезание между тях и ще разбереш защо... може да не са най-начетените, но са хората с най-голям опит, щото вместо да седят пред забити пред компютрите като повечете съфорумци, те 5 дни от седмицата са за риба! :wink: Ти също би трябвало да знаеш, ако беше там де, че се извади доста голямо количество платики, а от тях имаше и над 1кг., бабушки дал господ, от 150 до 300 грама по размер, едри костури също, и дребосъците ги имаше, но кое състезание не минава без тях?! Ти дори сам си противоречиш с въпроса за мястото: да стенаната на Цонево е единственото подходящо място на този язовир са състезание, което може да побере около и над 100 човека дори на републиканския кръг и да има равни условия за всеки, или ако искаш да ги наредим по чудните скали :lol:

Дет викаш как ли пък тия некадърни риболовци, не се научиха да ловят риба толкова години :lol: , големи некадърници ей, като почнеш от отбора на Сенсас, Видракс, Маяк.... все некадърници, а Цяла България им гледа филмите по Хоби ТВ и се тюхка.... що и аз немога така "НЕКАДЪРНО" да хващам...

На теб ти се струва малко смешно да се дават хиляди левове за този вид риболов, ами недей ги дава бе пич, какво съдиш другите, имат пари дават ги, теб като не те кефи даването на толкова пари що трябва да казваш че е смешно?! Ами като не е състезание , кво, ще ми обясниш ли? Гледам че си много наясно с нещата... и точно тия такъми за хиляди левове хващат риба на такова място, какво е станата на Цонево... имаше един риболовец до мен , със скромно оборудване за 50-60 лв., на 20-тата минута си събра такъмчетата и отиде на сянка... щото некадърниците не оставиха риба да иде до него...

На истинския състезател времето не му пречи, пречи му на тоя който отива на пикник, да яде и да пие, и да пречи на нормалните риболовци.... а за вятъра и за него си има такъми, да не ти пречи!

Няма как да не се почувстваме обидени след такова мнение, ти омаловажаваш труда на над 60 човека и мислиш че никой няма да засегне! Бъркаш колега!

аман вече от такива мнения в тоя форум, като не ги разбираш нещата по-добре се запознай с тях, преди да пишеш откровени глупости!

Приятен ти риболов на твоя си язовир събота и неделя! Дано е хубаво времето :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Пещерски
новобранец
новобранец

Мнение от Пещерски »

Такъв ухилен д-р Файв не може да не е шампион!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Пещерски написа:Такъв ухилен д-р Файв не може да не е шампион!
1,2,4 място са на бургазлии , доктора е 10-ти , представи се много добре на гадното място на което се падна. :)
Пещерски
новобранец
новобранец

Мнение от Пещерски »

Здраве да е! Другия път "нумеро уно"!
Да го поздравиш!
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

Ако някой не е разбрал идеята на спортия риболов,негов си проблем.
На стената има и червеноперки и платики ,че и костури по половин кило!
Когато 40 човека хвърлят по 6 кила храна и половината да хванат по3-4 кила,за мен си е много добър резултат!
Щом на 20 човека им хареса,а само на 1 не,доволен съм!
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Колега Local, щом искаш обиждай се 8)
Вадиш си изводи от контекста и от думи, които аз не съм използвал, но това е по-голям спор и няма нужда от него в тая тема.
Успехи ти пожелавам и на следващото състезание по-голяма слука.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

NikiStoianov написа:Успехи ти пожелавам и на следващото състезание по-голяма слука.
Благодаря колега. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”