Автокаско в Generali

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Автокаско в Generali

Мнение от Павел Иванов »

Marco Polo написа:...Та дали ще си направя ПАК каско? ;)...

После лично било :smt082 :smt082 :smt082 Ама щи дойде акъльо у главата :idea: За тва съм те дал като отделна под точка щот не са много хората кат теб къде за кола с обща стойност 300лв. биха дали за една година 2500лв. по нея , вервай ми :wink:

ПП - Елфи съгласен съм че всички застрахователи изплащат по фактури по-новите коли но имат специални условия за изплащането на щета възстановена в съответният фирмен сервиз . Примерно при Лев Инс това са 15 000 км. ( навъртам ги за около два месеца и полвина ) а и примерно те не изплащат спукано стъкло от изхвърчало камаче изпод гумите на предният . За туй уметнах СИКаджийте по-горе щот при тех до 10 години включително , без значение от навъртените километри си правиш колата къде душа ти иска :wink: Инак това че най-добре да ползваш брокер и след като му обясниш колко и за какво ти се дават и съответно горе/долу за това какво очакваш за тех та да ти предложи какво ти требва съм псулютно съгласен !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

Дженерали са най-големите мизерници, цяла година ги чаках докато ми преведат парите по една щета и накрая получих едва 40% от сумата. От тогава не искам и да чувам за тия измамници. :evil: :evil: :evil:
И да кажа за уника да не се обърка някой. Отивам преди няколко седмици да подновявам каското и ми сервират, че за коли над 10 години вече искали 20% от оценъчната стойност, а преди това две години им давах на тия нещастници по 600 лв на година и сага да ми забият такъв к-р като за отплата за лоялен клиент. Фалита им е малко. Поне да го бяха направили това за нови клиенти или за тези които имат някаква щета предните години ама много се наядоха явно и вече си избират само нови коли.
който не лови, няма да яде :)
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Ако може и аз нещо да допълня.Що се касае до пара.Малко на шопски:Немашли човек,не давашли на човеко.Нема да земеше пара за Щета. :smt017 :smt102 :butthead: :smt006
п.п.Е те това,действителноста за съжаление. :twisted:
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Виждам че съм събудил интерес моята кола е Астра G ( като полицейските) .Купих я за 8000лв преди 4 години .От тогава я застраховам в Генерали .Първата година имам щета наистина глупава надраскано по вратата ,оправиха ми я в оторизиран сервиз. След това 2 години нямам щита и сега понеже съм лоялен клиент като се застраховах тази година ми направиха 30% а може и повече намаление при застраховането на автомобила. И сега отивам за предно стъкло което се пукна близо 30см (което аз не мисля че е дребна работа) и те ми дават 38лв. Мисля не е честно и няма как да ме задържат като клиент .Отделно как прециниха че предно стъкло струва 138лв те откъде знаят че ще си сложа турско може да искам на GM оригинално то е над 400лв. Просто съм възмотен и афектиран от тази работа . Колегата ми вика че имало смисъл при пълна щета ами то при пълна може и да несъм жив да ги взема (пази Боже). Нали се казва пълно каско значи важи за всичко . Майната им на 100те лева с тях ще им купя бомбони да се почерпят и да си гледат работата .
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Марко, вече знам къде си застрахован :wink:
Другото, което разбрах, е че и ти не си си прочел общите условия - можеш да си заведеш щетата в рамките на 5 работни дни след събитието . Демек след като са ти ги описали, си имал възможност, нищо че вече е по изтекла полица - пък си и подновил , и то за 3-та година. А сега вече при това положение не можеш да заведеш същите щети , драскотините и "цънката :lol: " на стъклото / това ми е любима дума / , но ако имаш поражения на др място по същите детайли, напр. някой ти удари тая врата или калник, или се пукне стъклото на друго място, най- вероятно ще ти се плати на 100 % . Взима се под внимание това, че не си търчал за най- дребното нещо да завеждаш щета .

Павка, челно стъкло не се плаща само по гражданска, па дори и протокол за ПТП да има :wink:
Имам такива случаи - ако мине: Описание на ПТП спрямо протокола: "Товарен автомобил се движи по ул. едикоя си изхвърля с гумите камъчета, които чупят стъклото на лекия а-л ..." И съответно се завежда щета по ГО на товарния :lol:
Та това е единствения вариант да не се плаща стъкло от застраховател :wink:
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Elfi написа:ИЗДРАСКАН ЛАК ОТ НОКТИ ПОД ДРЪЖКИТЕ НА ВРАТИТЕ :shock: обаче иска вратата за пребоядисване :!: :D :smt031
И Лев Инс отказаха -разбира се :roll:
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

ест :!:
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

Marco Polo написа:
Elfi написа:... болшинството от клиентите идват да завеждат като щети всевъзможни глупости , от порядъка на ...ИЗДРАСКАН ЛАК ОТ НОКТИ ПОД ДРЪЖКИТЕ НА ВРАТИТЕ :shock: обаче иска вратата за пребоядисване :!: Отворил си вратата, закачил колче, саксия или нещо такова, лекичко, обаче иде за заведе ЩЕТА :D Той самия знае, че няма да я отремонтира, щот не си заслужава, не му пречи да си кара колата, ...
Хайде пък сега аз да те апострофирам малко, нали може? ;)
Жулната от храстче, камъче ми направило шупла на стъклото... Все дребни неща, които хич не ми пречи да си карам колата. НО!
Три години подред пълня гушката на един и същ застраховател...
На третата година, когато отивам ДА СИ ПОДНОВЯ каското ми викат:
- Ама тя колата е жулната тук, ще го опишем!
- Добре де, ако ще го описвате - да взема да го заведа като щета, защото при последния опис го нямаше?!
- Ааа, не може! да си го завел ВЧЕРА! Днес вече не важи старата застаховка, така че - ГОРИШ!
Описаха... Ударен покрив от градушка, шупла на предно стъкло /която и не я бях видял даже/, драсната дясна врата и калник /които се виждат само при внимателен оглед/...
И колко детайла от колата ми останаха при /не дай Боже/ пълна щета?????

Та дали ще си направя ПАК каско? ;)
И аС благодарА! ;)
аз при твоето положение слад като описаха тподобни работи си счупих сам стъклото едното огледало защото не работеше ела така ми направиха и вратата която беше одраскана и вече ходя една седмица по рано да го подновявам ама хората ми покриват всички щети затова съм доволен и продължавам да работя с тах
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ай са и чичи да даде един сьвет :wink: пьрво-грешка,че си го не дотрошил стьклото с едно дьржале и да кажеш,че така си го открил сутринта,ама па най пьрва грешка,че колкото пьти сьм Ви сьветвал да си правите каско само и единствено в евроинс-никой не ме слуша :finga: сьщо така,при нов внос сьветвам пак в евроинс,защото ще си спестите едни 60-70 лв за маркировки-там не изискват...откак е сьздадена компанията,само нейните услуги ползвам(и не само аз,а и група сьветски учЕни) и до сега не сьм(сме) имали проблем при щета "на паркинг" или каквото и да е било друго.на разни коли(главно служебни) сьм пробвал какви ли не други фирми и сьм крайно разочарован.не сьм пристрастен,неам там роднини или познати(освен един-наскоро постьпил :wink: )просто с коли се занимавам от много време-сьответно и с обслужването им и сьм стигнал до извода,че компанията се казва евроинс.пьк Вие си преценявайте.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”