Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Дреновец
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Язовир Дреновец
Няколко дни(от четвъртак до вчера)бяхме на язовир Дреновец с брат ми,общо взето не се получи това за което бяхме тръгнали,но риболова не беше неуспешен,имаше тръпка през цялото време.Може би беше най трудния ми риболов,първо кълвеше трудно и рядко,постоянно пробвахме на различни стърви,топчета,тигрови фъстъци,царевици от консерви,до суха царевица накрая се оказа че кълве на най дребните зърна суха царевица,опитахме на косъм но не искаше затова минахме на олово с една кука отгоре номер 6,8,отделно беше жегата,а вечерно време и ужасните комари.Хранехме на две места,едното на дистанция около 100 метра и дълбочина 7-8 метра,другото на около 60 метра с дълбочина 4-5.Резултата беше дребни амурчета и шаранчета,като амурчетата бяха доста дивички,даже моя милост доста изпусна докато им свикна на детските маниери
.Хванахме 20-на риби като нямаше по голяма от 1,5кг.Обаче съм сигурен че има доста по големи риби в този иначе много красив като природа язовир,и мисля че август месец пак ще се пробваме дотам.Само ме е срам че нямам снимка с риба,освен една.

На тази се виждат шамандурките.

Това е единствената снимана риба,едно кратуне манечко.

Събота беше събор,кофти е че местните от селата много косят малките толстолобчета,направо мазало правят.

Без да искаме сме попаднали на най хубавото място(по думите на всички които минаха от там),викат му мястото под дуда(черница)

Нощно време не кълвече и така борехме скуката и комарите.

Последния ден ни посрещна така....

после стана така....

и ни изпрати така....

А се справихме и не без помоща на monilom и Киро(GODzilata),като с Киро се разминахме съвсем за малко,но надявам се август месец да се срещнем.

На тази се виждат шамандурките.
Това е единствената снимана риба,едно кратуне манечко.

Събота беше събор,кофти е че местните от селата много косят малките толстолобчета,направо мазало правят.
Без да искаме сме попаднали на най хубавото място(по думите на всички които минаха от там),викат му мястото под дуда(черница)
Нощно време не кълвече и така борехме скуката и комарите.
Последния ден ни посрещна така....
после стана така....
и ни изпрати така....
А се справихме и не без помоща на monilom и Киро(GODzilata),като с Киро се разминахме съвсем за малко,но надявам се август месец да се срещнем.

-
- ще става разбирач
Re: Язовир Дреновец
Поздравления и за излета, и за хубавите снимки!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво колега, и маса е имало и рибоци 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Добър излет! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момци,друг пат да снимате и рибите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Супер сте си изкарали колега,аз лично този язовир го посештавам наи често,защото имам баба в Ружинци,за голямите рибоци сам сигурен,че има.Края на маи месец пред мен извадиха шаран 5кг..Аз сьщо до сега миямам нито един удар на топчета,там като,че ли рибата е свикнала само на царевица.Успех ти гелая за август месец 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
миналата година бях на същото място,тогава обаче на кроасани излизаха доста толстолоби(до 2.500),а на хвърлената към 100 кг царевица като захранка шаран не доиде:)иначе язовира е страхотен,още ли е 7 лв на ден?иначе браво за излета:) 

Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
- flyester
- разбира нещата
Супер излет 

- Николай Неделков
- учете се от него
Браво градски , добре е било , ама другия път повече , че от Перничани се очаква повече класа 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Имам добри спомени от този язовир /преди мнооо години/.Беше свободен и пълен с риба.Имаше яки толупи и месните ги косеха яко. Даже идваха вечер едни с трактор /у ремаркето две лодки и над двайсе чувала с мрежи/ и заграждаха целия ръкав до с.Воднянци. Тогава се ловеха мноо шарани на пресна царевица,но се захранваше със сурово жито. Даже ако не се лъжа после го беха земали тия с мрежите дето идваха...Много красив и чист язовир беше,сега не знам как е.
Поздравления за излета и на двама ви...
Поздравления за излета и на двама ви...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Еееххх...вярно, че за малко се раминахме, но защо да чакаме до август, като юли тропа на вратата?drebens написа:...А се справихме и не без помоща на monilom и Киро(GODzilata),като с Киро се разминахме съвсем за малко,но надявам се август месец да се срещнем.

Грабвай Емо Василев и сие, и идвайте.

Няма по-големи амури от тези, които сте хващали.
Ето колко големи бяха миналата година.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...