скапана държава

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

скапана държава

Мнение от valat »

Искам да се извиня на тези които съм ги засегнал със заглавието но за мен е скапана.Тъй като два месеца ме лъжат че ще ми вдигнат заплатата{от 240 на 320}съм пренуден да си търся някаде работа прерових всички сайтове за работа и попаднах на доста добри оферти търсих за чужбина предимно селското стопанство та искам да питам дали са надежни тези обяви или са като онези пирамиди които ги имаше преди време.Благодаря предварително.
мразим гадните и шибани мангали АЗ СЪМ БЪЛГАРИНИзображение
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: скапана държава

Мнение от vinil »

21-век, Европейска държва, 240 лв.заплата.........баси, само си мислим че водим някакъв живот в тая убита държава...... Извини ме колега, че не ти отговарям на въпроса - просто се възмутих от реалността в която сме поставени.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
emiliano2009
новобранец
новобранец

Мнение от emiliano2009 »

ами не са ментета поне повечето. Специално за Англия са селскостопански приграми пуснати от правителството с квота за бройка хора. Дори ти сам можеш да си уредиш документацията и прочее и за заминеш. Вупроса е там намясто къде ще те разпределят и дали ще попаднеш в момент когато има работа. Има случаи когато хората ги връщат т.е. те сами се връщат тъй като не могат да си изпълнят нормата и незаработват достатачно пари. За другите дуржави освен Англия незнам нищо може да питаш някой който е ходил. Поне сега като сме в EU разходите за заминаване и документаията са почти минимални и дори данепотрагне там може да се прибереш когато искаш или там намяст ода търсиш друго решение.
Аватар
stoil kolev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoil kolev »

държавичката ни си е добре,но управниците ни са скапани.не може една заплата да е по-малка от една пенсия.мисля че това май го няма никъде. :axe:
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
петър василев

Мнение от петър василев »

valat написа:Искам да се извиня на тези които съм ги засегнал със заглавието но за мен е скапана.Тъй като два месеца ме лъжат че ще ми вдигнат заплатата{от 240 на 320}съм пренуден да си търся някаде работа прерових всички сайтове за работа и попаднах на доста добри оферти търсих за чужбина предимно селското стопанство та искам да питам дали са надежни тези обяви или са като онези пирамиди които ги имаше преди време.Благодаря предварително.
Ako си решил да бягаш навън,бягай сам.Фирмите са фалш,все мошенници.Вълкът е сит ,защото си върши работата сам :wink: Най-важното е да знаеш език .Работодателите първо питат дали знаеш език.Не знаеш ли език по-добре си стой във България,защото после ще се проклинаш.Не си мисли,че навън всичко е розово.Ще живееш като скот за да направиш някое евро и докато се върнеш в родината ще си ги изял. :wink: Вече цените са почти изравнени,закъснял си много :wink: Така,че си търси нещо във България :wink:
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

ПЕТЪР vasilev написа:Ako си решил да бягаш навън,бягай сам.Фирмите са фалш,все мошенници.Вълкът е сит ,защото си върши работата сам :wink: Най-важното е да знаеш език .
Човека ти казва истината,имам доста познати които "изгърмяха" с фирми-кой не замина,кой замина,но се оказа че работи за по-малко от тук...
Направи си сметката колега,ако бягаш,бягай самостоятелно или при роднини и сигурни познати!Успех!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

всичко е скапано....и тук и там...на кьсмет се надай-с труд пари не се изкарват :wink:не си от софия-инак веднага те уреждам с една кола,да караш такси на 2лв километьр ;)има една свободна сега.всьщност,ако некой прояви интерес-да пише.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”