Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
То да отидем някаде ама аз си ходя доло под басейна че нямам превоз и някой път извън града когато се намери кой да кара.А относно капото поне разчупих леда както се казва тази година малко касно но по добре от никога.Лошото е че като ходих никой не хващаше само аз хванах 3 бройки
.Мисля че цаката беше да се хварля по навътре но незнам.Някой може ли да каже нещо за текето???

...and justice for all
-
- сериозен играч
И аз направих три поредни излета на Дунава, резулата е няколко морунажчета, и няколко баушки, и една Дунавска пъстърва, и всичко само на плувката, на дънните нищо не бутна.Ето и пъсрървата, беше нагълтала кукичката чак до гъ...

Вчера ходих на лома, и най после счупих каръка, две шаранчета и няколко кефала, и пак всички на плувка.

Вчера ходих на лома, и най после счупих каръка, две шаранчета и няколко кефала, и пак всички на плувка.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Hello nick71
Майстор си и на тази Дунавска пастърва ей.Поздравления.
И другото е добро.Все така да ти върви че и по-добре.
Майстор си и на тази Дунавска пастърва ей.Поздравления.
И другото е добро.Все така да ти върви че и по-добре.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Nick пак с пастърва започва сезона .Брабо

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- сериозен играч
MiTKo_Fisher написа:Nick пак с пастърва започва сезона .Брабо![]()
Мите чух и други колеги че са хванали пастърва в Днава тези дни , май се е завъдила по-нашият край

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
Ники браво за пастървата .А относно Лома направо ти завиждам
.На плувка тези шарани си е баси кефа. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Здравейте колеги. Не е много около Русе, но нали съм свикнал тук да пиша... Ходих до Ивайловград на сватба и не можах да не ида до яз. Ивайловград... В неделя следобед метнахме по някоя сопа и хапнахме и пийнахме. Нещо постоянно ми ядеше червеите мамка му... Иначе на ширм извадиха 2 сомчета едното 3кг другото по-малко. И един толстолоб 20кг закачен горкия с воблер
Ето някоя снимка, макар и улова да беше 1 таранка 

-
- вече хвърля и на тежко
Колега събота инеделя бях на текето с преспиване 7 таранки за два дни нищичко не пипа пазачите казаха че са го пълнили заради състезанието ,даже и чесовници не бутатMitko84 написа:То да отидем някаде ама аз си ходя доло под басейна че нямам превоз и някой път извън града когато се намери кой да кара.А относно капото поне разчупих леда както се казва тази година малко касно но по добре от никога.Лошото е че като ходих никой не хващаше само аз хванах 3 бройки.Мисля че цаката беше да се хварля по навътре но незнам.Някой може ли да каже нещо за текето???

Стъпка към перманентния БАН!!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги някой може ли да сподели информация за гъола край Помен по точно има ли риба и каква да не е пък измрежен
БЛАГОДАРЯ

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Там от време на време мятат по някой шаро ама малки и е много плитко.Но за отдих е идеално !!!mmirchev71 написа:Здравейте колеги някой може ли да сподели информация за гъола край Помен по точно има ли риба и каква да не е пък измреженБЛАГОДАРЯ
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- вече хвърля и на тежко
Много мерси
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги чувам за някакво състезание на текето по спортен риболов, сега в събота ли в недело ли, някой знае ли нещо 

да колега правилно си чул значи състезанието ще се проведе на Текето и ще е в 3 възръстови групи до 14год, от14 до 20 год, и от 20 нагоре... Ще се риболова с една въдица на плувка няма значение телескоп,мач,болонеза и т.н !!!! Начало 8 часа и до 11:30 и след това награждаване... Записването утре последен срок в магазина Синия Дунав при бат Суни !!!!!mmirchev71 написа:Колеги чувам за някакво състезание на текето по спортен риболов, сега в събота ли в недело ли, някой знае ли нещо
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колега