Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

ЛОДКА СЕЛВА
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ЛОДКА СЕЛВА
КАЖЕТЕ НЕщО ЗА ЛОДКИТЕ СЕЛВА ДОБРИ ЛИ СА МАТЕРИАЛА ОТ КОИТО СЕ ПРАВИАТ ИМА ЛИ ДАЛАГ жиВОТ БЛАГОДАРИА ПРЕДВАРИТЕЛНО
Последно промяна от emilkg на Нед Авг 06, 2006 1:18 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
ЛОДКА СЕЛВА
Колега, купих си надуваема лодка Селва 3.20м. Още не съм я намокрил но смятам това да го направя тази неделя след което ще ти пиша допълнително. Изглежда ми стабилна.
Пак съм аз. Направих една разходка на язСт. кладенец. С общо четирима души се движи много стабилно. Малко ми е малък двигателя 4 к.с. но и той издържа 4 часа работа без почивка. За съжаление нямам думи да изразя своето възмущение от тези бракониери. Толкова са загубени, че пускат мрежи през деня и то на повърхността на водата и на връщане на перката на мотора ми се замота една мрежа. Най трудно се монтират алуминиевите плоскости но и тях им намерих цаката. Ако си купиш такава лодка трябва да знаеш, че преди да ги наредиш по ред който е указан трябва да напомпиш балоните възможно най-малко колкото само да се изправи транеца.
За тези които не знаят аз съм собственика на двигателя Меркурий 4 к.с. в обявата на форума. След като му направих основен ремонт не бях го палил близо две години но въпреки това четири часа работи безотказно. За който се интересува може да направим същия експеримент преди да го купи. Не го карах две години, защото продадох вилата си на яз.Кърджали и от тогава държа база за спортен риболов в гр.Кърджали по пътя за ВЕЦ яз.Кърджали. Построих площадки за риболовците, ресторант в който основно ще се предлага пържена риба на атрактивни цени. Смятам да открия сезона в началото на месец май. Водоема е зарибен с шаран от 1 до 15кг. и бял амур от 2 до 3кг. В началото на юни ще пусна и сомчета до 2кг. Работя в Община Кърджали и Besko_1 ми е колега.
Re: ЛОДКА СЕЛВА
brat az imam selva320 kupihsia minalata godina imam sigorno nat 5oo 4asa s neia na voda lodkata e mnogo dobra stabilna ,
- krokibg
- учете се от него
Re: ЛОДКА СЕЛВА
Брат,първо се научи че тук се пише на Български език.Второ,когато пишеш,просто погледни темата кога е писана и кога е спряно да се пише по нея.От 2007 март месец до сега,човека е сменил три Селвиzoli76 написа:brat az imam selva320 kupihsia minalata godina imam sigorno nat 5oo 4asa s neia na voda lodkata e mnogo dobra stabilna ,

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!