Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТолстолоВ ала IDA
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
ТолстолоВ ала IDA
Тъй като на Дунава нещо не иска да кълве, с момъка Ивчо решихме да идем на язовир Дреновец (щом съм тръгнал по язовири, значи положението по реката е мноооооого зле.
), за да проверим едни спорни тези, а именно - кога кълве повече толстолоба.
Снощи привечер пристигнахме, но явно докарахме с нас лошото време:

...к'во да се прави - орисия от Езерово!
На щъркела и на Ивчо обаче не им пукаше от дъжда:

Още по-малко пък на мен...направих монтажите на IDA (с лекинки подобрения
) и се втурнах да ловя толстолоби.

Първо почукване на плувката, засек, вадене и...

...отнасяйки псувни, уклея си замина във водата.
След него обаче започнаха да се ловят тулупите.
Сутринта слънцето весело грееше, а аз спазарих щъркела да ми гледа въдиците, докато подремна.

Ивчо се беше наспал като пор-единак и зат'ва безгрижно си цъкаше с мача:

Разкарах щъркела:

...и продължих да си ловя такива толстолоби:

Следва снимка, която не е за хора със слаби сърца, лица под 18 години и фетиши към рибите.
+18!!!
В заключение - 10 толстолоба, 5 през нощта и 5 през деня.

...въпреки захранката с царевица, не пипна нито амур, нито шаран.
Бачо Илия,
, монтажа бачка перфектно!
Миналата година, когато го пробвах за първи път, не успях да хвана
, но сега го модифицирах, като сложих едно олово над тапата, а под пружината нея сложих една тройка.
П.П. Водоемът е платен, така че не очаквайте снимки с рилийс.

Снощи привечер пристигнахме, но явно докарахме с нас лошото време:

...к'во да се прави - орисия от Езерово!

На щъркела и на Ивчо обаче не им пукаше от дъжда:

Още по-малко пък на мен...направих монтажите на IDA (с лекинки подобрения

Първо почукване на плувката, засек, вадене и...

...отнасяйки псувни, уклея си замина във водата.

След него обаче започнаха да се ловят тулупите.

Сутринта слънцето весело грееше, а аз спазарих щъркела да ми гледа въдиците, докато подремна.

Ивчо се беше наспал като пор-единак и зат'ва безгрижно си цъкаше с мача:

Разкарах щъркела:

...и продължих да си ловя такива толстолоби:

Следва снимка, която не е за хора със слаби сърца, лица под 18 години и фетиши към рибите.
+18!!!
В заключение - 10 толстолоба, 5 през нощта и 5 през деня.

...въпреки захранката с царевица, не пипна нито амур, нито шаран.

Бачо Илия,

Миналата година, когато го пробвах за първи път, не успях да хвана

П.П. Водоемът е платен, така че не очаквайте снимки с рилийс.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: ТолстолоВ ала IDA
И,какво като е платен това означава ли ,че трябва да се унищожат 10 толстолобчета
От мене имаш браво само за излета ,релакса .Можеше да спестиш на аудиторията за участта на 10-те рибки
Затова получаваш подобаващ отговор,не че те интересува.........

- vodi77
- ще става разбирач
jporlando написа:И,какво като е платен това означава ли ,че трябва да се унищожат 10 толстолобчета![]()
От мене имаш браво само за излета ,релакса .Можеше да спестиш на аудиторията за участта на 10-те рибки
Затова получаваш подобаващ отговор,не че те интересува.........

Данчо не се нервирай,неможеш да промениш мисленето на 99% касапи

Аз пак съм за риба;;;;
кво да иде да си купи риба ли? или ти ходиш на риба хващах, пускаш и после през магазина? аиде стига, виж да е някоя 10+кг риба да я пуснеш ама 2-3кг са перфектнииииии.е верно може би е можело да пусне 2-3 от тях, но сигурно са голяма рода
браво за рибилова

Незнанието не е извинение.
Браво за излета и аз се навих да пробвам този метод за толстолов, само ако можеш да кажеш какво слагаш на пружината.
А относно рибата на платените водоеми, тя съдбата и е ясна, дали ще си я купиш оттам или от магазина,мисля няма особена разлика

А относно рибата на платените водоеми, тя съдбата и е ясна, дали ще си я купиш оттам или от магазина,мисля няма особена разлика

- indalo
- фен клуб-скобар
Абе кво заядохте човека. Двамата са взели по 5 риби, за което са си платили. Няма трофей, а риба за хапване. И веднага- касапи и пр.. Закона на дадения гйол позволявали го. Позволява го. Какво са нарушили.
От мене БРАВО момци, накефи ли сте се. Ваш е избора за релийза. Да ви е наздраве
.
И аз си взимам риба, но колкото за хапване и не всеки път. Почиствам си мястото, а по някога и терена наоколо. И мога да твърдя, че не съм касапин, а съм рибояд, както и месояд и т. н. Това значи ли, че съм касапин
От мене БРАВО момци, накефи ли сте се. Ваш е избора за релийза. Да ви е наздраве

И аз си взимам риба, но колкото за хапване и не всеки път. Почиствам си мястото, а по някога и терена наоколо. И мога да твърдя, че не съм касапин, а съм рибояд, както и месояд и т. н. Това значи ли, че съм касапин

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
По същата логика от платеният гьол можеж да си тръгнеш с една торба шаранчета ,да речем около педя,и щом си си платил твои са си и на тигана ти.Това касапско ли е ? Въпросът ,беше че поствайки снимката и коментарът след нея бяха ненужни,и опорочиха иначе хубавия разказ и начина на ловене 

-
- учете се от него
Миналата година не щяха, ама тази явно си задобрил
п.п. Какво го подхванахте човека бе
Двама колеги, хванали за два дена десетина толстолобчета на платен и регламентиран в това отношение гьол и ... айде, дежурните изцепки и квалификации
Щото такива постове в този подфорум, трябва да се таксуват като все едно че си напсувал някой- "месари", "касапи"...и подобни простотии и като това постоянно се повтаря от едни и същи член-ове, да следва
Като сте толкова пекани, идете, платете,хванете( ако можете), кефете се и си ги пускайте с умиление и сълза в края на окото
Пък ниййй, касапите ще точим ножове и ще викаме " деее...вашта... леля, деее..."

п.п. Какво го подхванахте човека бе

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мога.shtilio написа:...само ако можеш да кажеш какво слагаш на пружината...

Захранка - ягода с коноп.
Мда...очаквани реакции от зоофилите...5 риби съм взел, 2 за мен - 1 за фризера за Никулден, 'щот не се знае дали ще хвана нещо дотогава

2 риби за тъста и тъщата, че са ми комшии и само 1 риба за баба ми и дядо ми...а що рода имам още...., ех, само Исус е нахранил 2000 човека с 5 риби!

Ама не за друго, а защото арендатора е казал на едни приятели да не издават на никого този монтаж, 'щот му е кофти хората да му ловят толстолобите, които отглеждал за края на годината...та нали ако може, хората да си плащат таксата и да не ловят нищо - най-добре!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Браво Кире...Накефил си се тоя път.. 

- dimitar_
- сериозен играч
Добър излет , хубаво сте си изкарали , пък и този монтаж на Илия за толстолопа си струва да се опита .
Иначе всеки може да мисли каквото иска , но си мисля че ако всички "лоши" бяха като теб , мен и който и да е от нас , нямаше да ходим по платените , ами щяхме да си ловим по язовирите за които си вадим билетите ... !
Поздрави за излета , Кире !
Иначе всеки може да мисли каквото иска , но си мисля че ако всички "лоши" бяха като теб , мен и който и да е от нас , нямаше да ходим по платените , ами щяхме да си ловим по язовирите за които си вадим билетите ... !
Поздрави за излета , Кире !
Кире,уважаван от мен човек си,но риболова ти не ме кефи хич!