Ивайловград

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

АКО ХОДИТЕ НА ИАЗОВИР ИВАИЛОВГРАД ГЛЕДАИТЕ ДА Е ДЕЛНИК ПРЕЗ УИКЕНДА ИМА МНОГО ХОРА. ИЗЛИЗАТ КАРАКУДИ НА ПЛУВКА САщО И КОСТУР.
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Колеги други ден заминавам за там моля ви кажете каде мога да лагерувам за 5 6 дена отивам за вла4ене и предимно за бу4кане но до сега не сам ходил там моля ви кажете каде да отседна аз си мислех откам Бориславци някаде да заходя ама несам сигурен 4е е подходящо МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ДА НЕ ХОДЯ НА СЛЯПО :( :( :(
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

С ЛОДКА ИЛИ БЕЗ ЛОДКА ХАЙДЕ НАБАРЗО АКО МОГА ДА ПОМОГНА ЧЕ АЗ ОТ УТРЕ ОТИВАМ ДА ГИ ЛОВИА НА МОРЕТО
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

С лодка естествено
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

ТОГАВА СИ ЛЕСЕН

Мнение от emilkg »

МОИАТ СКРОМЕН САВЕТ Е ДА ВЛЕЗНЕШ ОТКАМ ВИЛИТЕ С ЛОДКА ВИНАГИ щЕ СИ НАМЕРИШ ХУБАВ БИВАК СЕГА ВОДАТА ПАДА ТАКА ЧЕ ТРАГНИ НАДОЛУ ЗА ПО ДАЛБОКИ МЕСТА ДАНО ПОНЕ МАЛКО САМ ПОМОГНАЛ. КАТО СЕ ВАРНЕШ ДА НИ РАЗКАjЕШ КАКВО СИ УЛОВИЛ. НАСЛУКА
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Благодаря ама аз незнам каде са тия вили даи някакав орентир нещо село или нещо друго :oops: :oops: :oops:
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

ХВАщАШ ПАТИА ЗА ИВАЙЛОВГРАД НА 30 КИЛОМЕТРА ПРЕДИ ИВАЙЛОВГРАД щЕ СТИГНЕШ ДО СЕЛО ДАБОВЕц МИНЕШ ЛИ ПРЕЗ НЕГО ПАРВАТА ОТБИВКА В ДИАСНО ТРАГВАШ ПО ЛОШ ТЕСЕН ПАТ И СЛЕД ЧЕТИРИ КИЛОМЕТРА СИ НА ВИЛИТЕ ТАМ Е И ПОЛЕТО КАТО СИ ПУСНЕШ ЛОДКАТА И МИНЕШ ПРЕЗ ПОЛЕТО НАДОЛУ щЕ ТАРСИШ ВЕЧЕ ХУБАВ БИВАК
coren
новобранец
новобранец

Мнение от coren »

Още една голяма риба е извадена на Ивайловград - 38кг. / казвам още една , защото едни пловдивчани са извадили един 43кг. в петък.
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

какво стана Калине върна ли се от излета какво улови разкажи нешто
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Вьрнах се сно6ти по спешност хванах някакьв вирус мамка му спукахсе от повръщане мани моите хора са още там сом за сажаление още няма няколко бели от 1до 3кг кленове до 1 2кг общо взето това е. Лошото е 4е водата ту пада ту се ка4ва.Като се оправя ще пиша още 4е сега ми е много лошо. :? :? :?
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

нямали някоя снимка на тези сомове 8) по 30 - 40 кг
Изображение
coren
новобранец
новобранец

Мнение от coren »

Ако имах снимки щях да ги пусна,това са информации от втора ръка,през човек и т.н., надявам се все пак да не са "партенки".
Отдавна се занимавам с този риболов и бая информация имам -
не че не са ме лъгали , но се е случвало рядко.
Сега знам за голям сом на Кърджали , но не знам нищо друго!!!!!
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

А дали са на кльонк или на плетени въдици щото за плетените и аз 4ух на язовира от месните казаха ми и за 2 по около 10кг на грозд от дъждовни 4ервеи ама на бу4кане нестана нищо за сажаление
coren
новобранец
новобранец

Мнение от coren »

Уж са на кльонк , защото тия дето са ги хванали били риболовци,а не
мрежари , ама знае ли човек :(
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

coren написа:Уж са на кльонк , защото тия дето са ги хванали били риболовци,а не мрежари , ама знае ли човек :(
ами знае се да ! аз всеки ден съм на вода и минавам каньона....гледам биваците яко...виждам и специалистите кльонкаджий...влизат в 3 и излизат в 6 после отиват да се нальокат с ракийка и казват....няма сом...а ние в 6 влизаме и до 11 не излизаме

я кажи къде са бивакували тия хубавци и кога и ще ти кажа вярно ли е? апропо тая година язовира не е гъсто населен...даже хич не е !!! имаше на 2-3 пъти на вечния огън палатки и на полето един малък бивак...до върбите пред Ешек тепе...големия бивак е на наши хора ...Старозагорци

на долу имаше само един път един бивак...на сайте преди слюдите...това е общо взето.

мога да ти кажа как една хубава нощ в 11 пускаха мрежи с лодчица и то близо до нас....

ИАРА се появиха едва сега в август ...лично минаха с бавен ход покрай нас....но в юни и юли....ядец не се видяхме с тях !!! а почти всяка вечер сме на сом а по цял ден влачиме !

Калине къде бяхте на бивак и що не се обади...знаеш че съм тук :roll: ??????????? можеше да научиш нещо и друго за тоя язовир...едва ли някой го познава по добре от мене :idea:

кратки разкази : колега една нощ не кльонка а блиска...бройх му 14 удара един след друг...почивка 5 сек и отново....направо полудях !
вчера...колега клонка не а блъска здраво...застанахме с Хулигана близо и му показах що е Страдивариус....пална лодката и друм...дим да го няма....но малко преди това минава ИАРА и нашия реве..няма риба бре...а ние си хванахме един ! На другия ден с Динко хоп нагоре влачиме ...нашия там и аз хоп та при него...гледам не кльонк а сърп колеги с заварена пета....паднах от смях...и сложил тапи над оловата за да не му мърдали рибките...умрях от смях....питам го бре колега ти аха сом ловил ли си, а той как бе миналата година имам 2 излета тая един...викам му...кой ти направи такъма бе...а той....айде ще му спестя името на майстора :D

та ....нагледал съм се на специалисти :D :D :D набедени за рибари
Господ може всичко чада мой !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”