Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ал.Стамболийски-21.06.09
-
- вече хвърля и на тежко
Ал.Стамболийски-21.06.09
Днес с едни приятелчета решихме да отскочим до Стамболиеца да видим какво е положението там
В 5ч.сутринта бяхме там,а то народ като на панаир.Решихме първо да пробваме ето тук:

но бързо се отказахме,защото дълбочината беше едва около 50см,и имаше много закачки.Последва бързо взимане на решение и газ към Градишката скала:

Ето и главните действащи лица:

Аз бх с фидерчето и една директна 6-ца,а колегите с по един мач и дънни на пружина.Риба даваше трудно,на видера излезнаха 5-6 каракуди по 200-300гр,а на директния-уклей, дребни бабушки/с големината на уклей/който връщах веднага и един добър костур.Е толкова риба хванахме аз е единия приятел:

Към 13ч решихме да си тръгваме,щото ни напече слънцето,ама преди това по една баня:

Видяхме и едно такова приспособление-май е нов модел каравана

На тръгване понащракахме малко снимки на гьола:

Общо взето добра почивка,но слаб риболов.Ама другия път ще ги разбием

но бързо се отказахме,защото дълбочината беше едва около 50см,и имаше много закачки.Последва бързо взимане на решение и газ към Градишката скала:
Ето и главните действащи лица:
Аз бх с фидерчето и една директна 6-ца,а колегите с по един мач и дънни на пружина.Риба даваше трудно,на видера излезнаха 5-6 каракуди по 200-300гр,а на директния-уклей, дребни бабушки/с големината на уклей/който връщах веднага и един добър костур.Е толкова риба хванахме аз е единия приятел:
Към 13ч решихме да си тръгваме,щото ни напече слънцето,ама преди това по една баня:
Видяхме и едно такова приспособление-май е нов модел каравана

На тръгване понащракахме малко снимки на гьола:
Общо взето добра почивка,но слаб риболов.Ама другия път ще ги разбием

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Ал.Стамболийски-21.06.09
Супер снимки и излет 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Странно мой комший са били днес също там и направо са я убили ...подробности обаче очаквайте утре понеже тази вечер не можах да говоря с тях.
-
- вече хвърля и на тежко
Иво кое са убили бре.
ти кога ще ме водиш за риба, а....
Сори за спама.
ти кога ще ме водиш за риба, а....
Сори за спама.

-
- вече хвърля и на тежко
Незнам в коя част на язовира са били, но покрай нас почти не се ловешеIVKOPIVKO написа:Странно мой комший са били днес също там и направо са я убили ...подробности обаче очаквайте утре понеже тази вечер не можах да говоря с тях.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Колеги,в петък ще ходя на "Стамболийски' в райна на с.Младен ,при бунгалата.Ходил ли е някой скоро там и какво бихте ми препоръчали за риболова/каква риба,обичайна стръв/?
Кефа цена няма!
-
- сериозен играч