напускам

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

напускам

Мнение от gogo3 »

колеги аз се махам от тука
незнам защо но тук не се 4уствам уютно
защото виняги когато напиша някоя тема се някои ще се намери да не я хареса .и все пак аз не сам като някои тука които ходят всеки ден за риба и знаят кое как ,не аз не сам такъв .аз я отида в месеца веднъж я не!!!!а и за мен риболова е удоволствие а за някои не е удоволствие винаго когато напи6а някоя тема 4е например съм хванал 2 кг риба 6те се намери някои които да каже:ама тя тая риба мн малко била мн малка и някакви такива глупости
(и точно за това скоро не сам писал теми).ами тои като отиде за риба и хване 150 кг сом брао на него ама аз това не го мога и затова напускам форума в които има само 5-6 4овека които ме разбираха и подкрепяха .това бяха kalkan4o morski durumov dger old navy и това е то
само в началото имах 2 теми в които бяха писали хора като Жоро Гоцов и други по свесни но щом той се махна форума някак се промени ,хората станаха по студени и не пишеха ве4е в темите на по малките като мен сякаш не ни уважават .аз лично имам към 3 теми в които не е отговаряно и точно за това се махам
даже вече аз сякаш останах сам тука .6том напи6а някое мнение по тема или задам вапрос никои даже не си прави труда да го прочете а камо ли да отговори!!!!!!!

искам да помоля някои ХУЛИГАН да ми изтрие проfила
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: напускам

Мнение от sampo »

gogo3 написа:колеги аз се махам от тука

и за мен риболова е удоволствие

аз лично имам към 3 теми в които не е отговаряно и точно за това се махам
gogo3 , и да се "махнеш" от тука , пак си оставаме КОЛЕГИ !!!
Покрай язовирите не ходят фотомоделки , а пак такива като теб и мен ..
Лично аз нямам ни една тема тук , но от това не ми е паднал нито един зъб , тука ни събира любовта към живата природа , и бъдещето и не ни е безразлично ..
Най трудно се печелят приятели , а си мисля ,че нещата които ни събират са много повече от тези , които ни различават..
И ако си чел Библията ще ме разбереш , "gogo3 , тури ножа в ножницата" , от конфронтация има винаги две ГУБЕЩИ страни , едната повече , другата по малко ..
Бъди жив и здрав , чао !!
На платено не одим !
Veronika

Мнение от Veronika »

Абе gogo3 я си стой тук. Верно тук лятото е някак си по-скучно/ и аз не мога да си обясня защо, не ти отговарят защото са заети с риболов, и ще ти дам пример с Жорето Гоцов дето вече май повече от месец виси на язовира. За боклуците пък дето те нападат, такива има във всеки форум. И аз им се вързах миналата година, но след време като разбрах, че това са целели, се върнах за да им тровя живота и нервите. :lol: :twisted:
Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

незнам какво да прая !малко съм раздвоен
едната ми 4аст иска с пълна сила да остана а другата ми напомня за хората които постоянно се заяждат ,но може би Вероника е права за това и аз ще отровя на тея така наречени рибовци

аре някои хулиган да не ми трие профила до второ нареждане :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

gogo3q,хората дето те карат да останеш са абсолютно прави,тези дето те ядосват просто ги игнориай,обръщай внимание само на тези който смяташ за коректни.Ако имаш нужда от съвет,просто ми пусни едно ЛС
и веднага щом го прочета ще ти одговоря.Аз съм от тези дето ходят почти всеки ден за риба,защото съм направил така че да ми остава време за това,но несе впрягам и така,давай на пред и не им обръщай внимание.Само можеш да съжаляваш че не си близо до Пловдив,щях да те науча на всичко дето знам за риболова,защото имам една максима,АЗ РИБАТА КОЯТО ТИ Е ОТРЕДИЛА СЪДБАТА ДА ХВАНЕШ НЯМА ДА ХВАНА-И ТИ НЯМА ДА ХВАНЕШ МОЙТЕ РИБИ !!!!!!!
Така че няма да е лошо,поне малко самочувствие да си наложиш,защото така утре ще се откажеш от нещо което после никога няма да успееш да си върнеш.Атакувай тези който те атакуват защото,повярвай ми във всеки форум има хора много компетентни,които найстина разбират от всичко,но има и такива който си придават важности и се правят на интересни.Ако от нещо не разбираш,не се срамувай да попиташ директно във форума все някой ще се намери дати одговори,ако ли не попитай някой по-стар рибар (предполагам че имаш такива по възрастни комший-рибари) и тогава пиши за да нямат заядливците за какво да се хванат.Не се плаши ,твоите риби те чакат,ако не днес то утре.Успех.
Veronika

Мнение от Veronika »

Браво Гого.Постъпваш разумно че оставаш при нас. :smt041
Аватар
todor18
новобранец
новобранец

Мнение от todor18 »

гого,не ,ти трябва да напускаш, все пак се намира доста интересна информация.струва си диси тук.
Veronika

Мнение от Veronika »

todor18, оправи си написаното, защото смисъла май се разбира неправилно. :evil:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Veronika написа:todor18, оправи си написаното, защото смисъла май се разбира неправилно. :evil:
Не се карай на децата :lol: :lol: :lol: :lol: ,че туку виж сега друг се разсърди и поиска да си ходи. :lol: ...........ха...ха.....ха .Въобще с децата е трудно искат да се отнасят с тях като големи а се сърдят като деца или като dakata 17 напълнят галерията с маломерки :twisted:
Veronika

Мнение от Veronika »

Стига де Барутчия. И аз и ти на тяхната възраст сме се радвали на таранки и маломерки.Че и сега ще им се радвам защото вече трудно се намират необрани язовири.Освен това като гледам галерията на Гого не е никак зле.
Против съм набезите на някой тук да гонят потребители, да ги тормозят,подиграват и подобни.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Аз на тяхните години ловях лешанки и ги носих на мама да ги пържи.А тя милата умираше от смях но ми ги пържеше.Колкото до Гого той сам трябва да вземе решение ,макар това с напускането да не го разбирам.Човек не може да се хареса на всеки дори и да иска, по добре да си е такъв какъвто е .Така де малко по мъжки го давай
Veronika

Мнение от Veronika »

Знаеш че тук има хора дето се дразнят със всеки. И аз съм един от тях. :lol: :lol: :lol: Това не означава, че трябва да им се връзва човек. Гого го тровят дето е малък.На форума обаче не пише Забранено за деца до 16. Форума е за рибари а Гого е рибар.И то какъв. Може да учи такива като мене как се ловят неговите риби. :lol: :lol: :lol: :lol: Сериозно. Хубави рибенца има.С какви ли въдици ги хваща?
Аватар
todor18
новобранец
новобранец

Мнение от todor18 »

благодарности на барутчията.доста ме подмлади javascript:emoticon(':lol:')
Laughing.а щосе отнася до рибата жена ми све се сърди че мажа на нейна колежка носел все я пушена я чистена а дори изпържена а аз сурова и не изчистена и трябва дае чисти в десет вечерта.javascript:emoticon(':P')
Razz
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Опаааааа ......грешка човешка.Ама с това 18 ми звучи като на 18 години.А аз нали съм си на 44 и си викам децаааааа..... :lol:
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

поздравления от мен на всички колеги който разубедиха gogo3 да напусне форума и да остане!
и аз не съм много редовен тук (а и не мога да ходя за риба колкото ми се иска )но обичам от мреме на време да хвърлям по едно ок във форума
а що се отнася до дразнителите, винаги ще ги има и все повече ще стават ,това е неизбежно с нарастването на участниците във форума,
винаги ще има хора който мислят че те вършат нещата най добре и най правилно и всички други са грешни и трябва да бъдат научени без значение дали искат или не

това е от мен !
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”