Язовири край Варна

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Jordiana
новобранец
новобранец

Язовири край Варна

Мнение от Jordiana »

Здравейте,
Моля ако някой има информация за язовирите край Варна, на които може да се ходи само с билет да пише. Като се замисля дали с билет или без него - май вече няма риба по язовирите:((
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Язовири край Варна

Мнение от PREDATORst »

Jordiana написа:Здравейте,
Моля ако някой има информация за язовирите край Варна, на които може да се ходи само с билет да пише. Като се замисля дали с билет или без него - май вече няма риба по язовирите:((
Риба има колкот искаш :mrgreen:
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Здравей. Погледни тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=13895 - цяла тема за язовирите и Рибарниците около Варна-
А накратко за тези, за които се сещам сега са Цонево, Звънец, Тича, язовира до Дибич на пътя Шумен -Бургас,както и реките Камчия примерно. :wink:
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

Ако искаш да ходиш за дребни червеноперки и едри таранки ходи на Засмяново.. там дребосъци колкото си искаш :lol:
Jordiana
новобранец
новобранец

Мнение от Jordiana »

Благодаря много за инфото.
Говоря за нещо различно от таранки и червеноперки:))) Тях ги вадим навсякъде. На Засмяново положението е критично и тази година. На Одринци - само таранка. На Николаевка на големия - таранка и много раци. На Калиманци - излиза от време на време шаран, но е малък язовира. Да се чуди човек къде да ходи:((
Някой знаели язовир до Каспичан? Мой колега е ходил и е доволен, но нямаше време да ми обяснява къде се намира точно язовирчето.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Язовира се намира до село Белокопитово ако не се лъжа и е доста добър за спортен риболов на шаран!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Не става дума за Белокопитово тои е след Шумен в дясно на разклона за Тьрговище. Питането тук е или за яз.Калугерица които е то4но до Каспи4ан, но не е отворен поне доколкото аз знам или по вероятно яз.Стоян Михаиловски които е между Нови Пазар и Каспи4ан. Пове4е инфо за него цьк и направо на стр.42 http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=13895
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

Колеги смятам да ходя на язовира намиращ се след шумен малко преди търговище но не му знам името. Като се отива от варна за търговище се намира в ляво някой може ли да ми даде информация за него че е много спешна
Изображение
djeri
новобранец
новобранец

Мнение от djeri »

колега отиди на язовир аврен там има добри шарани и се плаща 10лв и наслука :D :D
Аватар
В.Стефанов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от В.Стефанов »

язовир Николаевка е пълен с шаран и толостолоп а др е въпроса,че не можеш да ги хващах.
говоря за тоя платения тои е големия на ли ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”