Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Лодка Казанка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Лодка Казанка
Кире, ако мога да отстраня недостатъка по някакъв начин, казвай! Аз съм насрещаКИРО написа:Тя тази дето Тедо я показва и на ми хвана окото.Ама един недостатък при нея ме спира.
Финансовия.

- krokibg
- учете се от него
Кире,зачеркни и Порта Бота,защото само си губиш времето и хабиш нерви и губиш време и пари.Ако не ми вярваш,дай да се хванем на вързано че и нея ще отсвириш само след максимум два-три риболова.Киро,запомни ми думите,че винаги от момента в който продаде хубавата лодка,ще търсиш комфорта и във всяка друга която вземеш и да знаеш,че всеки път,когато се случи нещо или се схванеш завързан на възел в коритата които взимаш временно и пробваш,ще се сещаш за мен и за съветите които ти давам.Ако ме питаш,по-добре се разбери с Тедо и момчето сигурно ще ти даде чисто нов алуминиев Зондер на изплащане.Питаи го и взимай веднага без да мислиш,всичко друго е глупаст,което го правиш - повярвай ми !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Любак, порта-боута мисля, че ще съчетае всичко, което човек може да иска от една лодка.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,зачеркни и Порта Бота,защото само си губиш времето и хабиш нерви и губиш време и пари.Ако не ми вярваш,дай да се хванем на вързано че и нея ще отсвириш само след максимум два-три риболова.Киро,запомни ми думите,че винаги от момента в който продаде хубавата лодка,ще търсиш комфорта и във всяка друга която вземеш и да знаеш,че всеки път,когато се случи нещо или се схванеш завързан на възел в коритата които взимаш временно и пробваш,ще се сещаш за мен и за съветите които ти давам.Ако ме питаш,по-добре се разбери с Тедо и момчето сигурно ще ти даде чисто нов алуминиев Зондер на изплащане.Питаи го и взимай веднага без да мислиш,всичко друго е глупаст,което го правиш - повярвай ми !!!

Ще я пробвам и ще видя.

...а Тедо и две лодки вика, че няма да ми продаде.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...